MADONNA ICON FAN CLUB

MADONNA ICON FAN CLUB

Členská cena:
15 GBP / 20 EUR / 135 DKK

S Vaším Madonna Icon Live Pass, získáte přístup k oficiálnímu 2015 tour fóru a oficiálnímu tour dárku. Navíc budete zařazeni do ICON, oficiálního Madonna fan clubu, s udělením plného přístupu na stánkách Madonna.com, 10% slevou v Madonna online shopu a víc jen pro členy fan clubu! Prosím, berte na vědomí, že nákup tohoto členství se počítá jako přístup do Icon předprodeje vstupenek. Po nákupu Vašeho členství už dále neobbdržíte žádné další kódy k účasti na budoucích předprodejích pro toto turné. Obdržíte samostatný email od Ticketmaster v době 7-10 pracovních dnů od Vašeho nákupu s informací jak získat Váš Live Pass dárek a jak se registrovat do Vašeho Icon členského účtu. 

 
Pokud jste se již registrovali pro Madonna Icon, pak už máte všechno nastaveno! V tuto chvíli už nemusíte nic dělat, i když podněcujeme členy k ověření jejich přihlašovacích účtů pro upřesnění. Jednoduše se přihlašte na Madonna.com a klikněte na odkaz USER PROFILE pro přehled Vašich přihlašovacích údajů

Pokud ještě nemáte bezplatný Madonna Icon účet, následujte tyto jednoduché instrukce:
 
1. Na www.madonna.com klikněte na odkaz v záhlaví  "SIGN UP"
 
2. Projdete registračním procesem obsahujícím 2 kroky. Po zadání informací v kroku č. 2, klikněte na tlačítko "SUBMIT" .
 
 
Ještě jednou děkujeme, že jste se přidali k Madonna Icon, oficiálnímu Madonna fan společenství!
 
 
ICON TEAM
madonna.com

Top