Chcete vidět evropské atletické hvězdy? Ještě máte šanci získat vstupenky


Chcete vidět evropské atletické hvězdy? Ještě máte šanci získat vstupenky

Halové mistrovství Evropy v pražské O2 areně se nezadržitelně blíží, do začátku startu první disciplíny zbývá pouhých 8 dní. Velká atletická akce se do Prahy vrací po dlouhých 37 letech a o návštěvu O2 areny je obrovský zájem. Organizátoři hlásí již delší dobu vyprodáno. Přesto ještě šance vidět atletické hvězdy při jejich bojích o posty nejvyšší stále existuje.

"Podařilo se nám přesvědčit Evropskou atletickou asociaci, aby nám uvolnila vstupenky z jejich rezervace a poskytneme je do volného prodeje", říká Libor Varhaník, předseda organizačního výboru halového mistrovství Evropy.

Vstupenky budou k dispozici od čtvrtka 26. února od 9 hodin ráno. Vstupenky bude možné zakoupit v síti Ticketportal na www.ticketportal.cz. Evropská atletická asociace uvolnila také vstupenky do VIP zóny na jednotlivé programové bloky. Tyto vstupenky je možné zakoupit pouze na VIP pokladnách O2 areny (vstup č. 10) a v případě mimopražských zájemců je možná časově omezená rezervace, pro tyto rezervace je nutné kontaktovat klientský servis O2 areny. Ceny VIP vstupenek včetně VIP cateringu jsou s ohledem na takto významnou atletickou událost velmi příznivé.

Ceny VIP vstupenek (včetně VIP cateringu):
5.3. odpoledne 1100 Kč
6.3. dopoledne 800 Kč
6.3. odpoledne 1200 Kč
7.3. dopoledne 800 Kč
7.3. odpoledne 1300 Kč
8.3. celý program 1500 Kč

Více informací na www.praha2015.org.

Top