Boddika doplní svým temným zvukem Scubu v ROXY

Boddika doplní svým temným
zvukem Scubu v ROXY


Praha, 3. 12. 2014 - Londýnského producenta Alex Greena znáte buď jako jednu polovinu projektu Instra:mental, z plodné spolupráce s Joyem Orbisonem anebo také pod jménem jeho sólového projektu Boddika. Pokud má Scubu 13. 2. v ROXY někdo rovnocenně doprovázet, je to právě on.
 
Boddika vždy propojoval současné garage, house a bass zvuky a přitom se orientoval na tvrdou elektroniku, DnB a breakbeat. Jeho těžký sound vryl nesmazatelný otisk do detroitského zvuku a posunul tak hranice již klasického žánru. Spolupráce s Joyem Orbisonem na labelu SunkLo dala vzniknout acidovým hitům jako Swims nebo Mercy.
 
Alex Green nepřestává plnit svou vlastní misi a nikdy neustává ve vytváření unikátní produkce. Od Boddikova debutu v roce 2010 zásobuje svůj Nonplus records label releasy, které znamenají návrat temných zvuků zpátky na britskou scénu.
 
Těšte se na hudbu obklopenou hustým mrakem mlhy a prachu z těch nejtemnějších zvuků elektroniky. Sám Alex o své inspiraci tvrdí: „Když jsem ve studiu, prostě dělám to, co mi zrovna přijde, že bych měl a to je to místo, odkud pochází moje hudba.“
 
Stručně řečeno, nikdy jste neslyšeli nic podobného.
 
SCUBA (Hotflush/UK), BODDIKA (Nonplus/UK) @ ROXY
13.2.2015 – Start 22:00
 

Video:
Boddika – Boiler Room

Audio:
Boddika, Joy Orbison – Swims
Boddika – Soul What
 
Web:

http://www.facebook.com/BoddikaNonplus
http://roxy.cz/


Top