Novozélandský projekt The Upbeats již tento pátek ve Stormu!

V pátek 20.06. se v pražském klubu Storm odehraje první ze šesti warm-upů na letošní letní Let it Roll festival, na který dorazí vzácná návštěva až z Nového Zélandu, oblíbený neurofunkový projekt The Upbeats!

The Upbeats je dvojice Jeremy Glenn a Dylan Jones, který bude tento projekt reprezentovat právě tento pátek v klubu Storm. Duo je na scéně již dlouhých 11 let, má za sebou nespočet vydaných singlů na světoznámých labelech jako Virus, Lifted Music, Blackout nebo Bad Taste records a jsou také známí kolaboracemi s projekty jako je Noisia, Ewol Intent nebo Dieselboy.

Jejich největšími hity se bezpochyby staly skladby „Alone“, kterou perfektně zremixoval rakouský projekt Fourward, kolaborace s Noisií „Dustup“, kterou určitě uslyšíte na každé pořádné neurofunkové party a v neposlední řadě také originální skladba „Beyond Reality“.


Dylana Jonese z Upbeats doplní na prvním letošním LIR warm upu silný český support. Celou party odstartuje vítěz DJ kontestu Dollo,  dav před samým vystoupením headlinera rozehřeje mazák Rudeboy, kterého doprovodí MC Procter, dále pak Schooler, který se umístil na druhém místě v anketě Czech DNB Awards 2013, po něm vystoupí mladý a nadějný DJ Halbax a svým speciálním b-day setem vše zakončí rezident Storm clubu Dexide.

Vstupenky jsou stále v prodeji v síti Ticketportal za krásných 100kč + poplatek, na místě to bude do 22:00 také stovka a po desáté 150kč.  Počasí se v pátek netváří zrovna letně, takže pokud máte zájem vychutnat si pořádný drum and bass mejdan na skvělém zvuku Funktion-One, určitě se zastavte v klubu Storm na pražském Žižkově! Další informace a přesný časový line up naleznete na Facebook události.


Facebook event.: www.facebook.com/events/375222415949821 
Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

Top