Festival Svojšice - Pardubice 2014 představují Fajn Radio DnB a Dubstep line up

Datum konání: 20. - 21.6.
Událost: http://www.facebook.com/events/517466148360543

VSTUPENKY ZAKOUPÍTE ZDE

Praha, 3.4. 2014 – Legendární festival Svojšice ohlásil pro tento rok několik podstatných změn, které mají ambice dostat letošní ročník mezi ty nejnavštěvovanější ve 14-ti leté historii. Mimo dvoudenní délku je to také žánrová rozmanitost. Jedním z hlavních taháků bude krytá drum&bassová a dubstepová stage, která nabídne atraktivní djs a live projekty: Matrix&Futurebound feat. Felon MC, The Prototypes, Koven live, Drumsound&Bassline Smith, Zardonic, Forbidden Society a mnoho dalších. Pojďme se na ně podívat:

Matrix & Futurebound je britská producentská dvojice, kterou netřeba představovat. Zakladatelé Viper Rec (Futurebound), tvůrci pecek, na které už jsme protančili nejedny střevíce All I Know, Magnetic Eyes a především zábavní djs svým setem odpálí střechu na nové kryté stagi. Jejich show na Svojšicích nakopne jeden ze současných top světových MCs - Felon MC.
Matrix & futurebound - All I Know - http://youtu.be/irlW_65xkFo

The Prototypes  aka Chris Garwey a Nick White jsme v ČR delší dobu neviděli a proto patří jejich vystoupení mezi ta nejočekávanější z celého festivalu. The Prototypes jsou přesně tam, kde je domácí publikum chce, tj. mezi vokálním a tvrdším pojetím drum&bassu. Mezi jejich nejznámější tracky patří euforický Suffocate nebo Pandora vydané na Shogun Audio. Kluci umí i remixy, které si žádají i komerční hvězdičky jako Avicii, Knife Party nebo Snoop Dogg. Špičkový DnB a Dubstep z Brightonu - to si necháme líbit!
The Prototypes - Suffocate - http://youtu.be/NdHNsWXM9w4

Koven, ač relativní nováčci na scéně (první release Wake You Up v roce 2011), jsou jedním z nejžádanějších živých dubstep/bassových projektů na zelené planetě a na Svojšicích nás rozsekají tak, že nás budou sbírat do konce června. Koven v současnosti jezdí tour se Skrillexem a Rudimental a v červnu se přesvědčíme, proč se jejich live show objevuje na hlavních pódiích velkých festivalů. Při představě live-ka Make It There máme husí kůži už teď!
Koven - Make It There: http://youtu.be/z-ReMtb8KOc

Drumsound & Bassline Smith jako veteráni DnB scény patří mezi vrcholy každého festivalu a u nás tomu nebude jinak. I po 10ti letech patří mezi top producenty, což dokázali i minulý rok s deskou Wall Of Sound. Kdo byl minulý rok na LiR ví, že až kluci nastoupí na stage, bude se nám všem točit hlava. UK legendy bass music in da house!
Drumsound & Bassline Smith - Close http://youtu.be/ULeapWB1Ij8

Pro vyznavače nekompromisního nátěru je tady Zardonic. Tento venezuelský řezník má u nás už velkou řadu skalních fanoušků a tak nesmí chybět na letošních Svojšicích. Těšte se na přísnou kombinaci drum&bassu, crossbreeedu a metalu tak, jak to umí právě Zardonic.
Masky s sebou!
Zardonic fest. Voicians - Bring Back The Glory: http://youtu.be/0i3Aa9NlxCk

Není v současné době známějšího českého DJe než Forbidden Society. DnB řezník a zakladatel stejnojmenného labelu jede v současné době japonskou tour a nedávno vystoupil po boku Andyho C a Noisie na největší halové dnb akci na světě Pirate Station (+20 000lidí). Mimo drum&bassové produkce se Jindra v poslední době věnuje i lámaným beatům a přísnému electru pod pseudonymem Pornotrasher. Na Svojšicích se letos těšte na pořádnou rychtu! Yes!
Forbidden Society - Filth (VIP): http://www.youtube.com/watch?v=sDI5depUPOA

Festival Svojšice - Pardubice 2014 VSTUPENKY ZAKOUPÍTE ZDE
Drum&Bass & Dubstep Sheltered hall
20. - 21. 6. 2014
Live: Koven (feat. vocalist)
Djs: Matrix & Futurebound fest. MC Felon, The Prototypes, DrumSound&bassline Smith, Zardonic, Forbidden Society
+ Support djs: TBA

WWW: http://www.svojsice.cz
FB: https://www.facebook.com/svojsice

Top