SOUTĚŽ - BERENIKA KOUHOUTOVÁ & EMIL VIKLICKÝ TRIO

BERENIKA KOUHOUTOVÁ NA TICKETPORTAL.CZ
BERENIKA KOUHOUTOVÁ & EMIL VIKLICKÝ TRIO
10.4.2014 19:30 (Čt)
Městská knihovna
v Praze - Velký sál, Praha 1


VSTUPENKY

BERENIKA KOHOUTOVÁ NA TICKETPORTAL.CZ"Jazz nesmí být nuda," říká zpěvačka a herečka, která ráda provokuje. Umění má v genech. Její matka je známá spisovatelka Irena Obermannová, píše i její babička, sestra Rozálie je režisérka, otec muzikant Dan Kohout.  
O čtyřicet let staršího "zasloužilého jazzmana" Emila Viklického potkala při natáčení filmu Rytmus v patách. Padli si do noty a začali domlouvat další spolupráci. Berenika měla v šuplíku spoustu svých textů, Viklický se vrhl na muziku.
"Z některých věcí byl možná nesvůj, ale pak se pro ně nadchl. On je prostě hustej. Vlastně totální pankáč," popisuje zpěvačka spolupráci, jejímž výsledkem je CD Berenika meets jazz. "Emil naprosto vychytal moje pocity a úplně se na mne napojil. Třeba hudba k písni Labutě vznikala mezi posledními a je to moje srdcová záležitost."

Berenika chce pro jazz nadchnout také mladší publikum, na které může tento žánr působit zastarale. I proto zvolila na přebal desky poněkud kontroverzní fotku. "Když se podíváte na Rihanu nebo Lady Gaga, tak jsem ještě docela oblečená," glosuje s nadhledem rebelka Berenika.


Bližší info a vstupenky na koncert
BERENIKA KOUHOUTOVÁ & EMIL VIKLICKÝ TRIO


POZOR! SOUTĚŽ! = POZVĚTE SVÉ PŘÁTELE NA TENTO VÝJIMEČNÝ KONCERT!

VSTUPENKY ZAKOUPENÉ OD DATA ZVEŘEJNĚNÍ SOUTĚŽE DO PONDĚLÍ 7. DUBNA 12:00 HODIN BUDOU SLOSOVÁNY A DRŽITEL VYLOSOVANÉ VSTUPENKY OBDRŽÍ
DALŠÍ DVĚ VSTUPENKY ZDARMA!

KÓD VYLOSOVANÉ VSTUPENKY: {FF059EB7-C0A0-44FD-8D75-34606F38821C}
Prohlédněte pozorně svoji vstupenku. Pokud na ní vedle hologramu v levé části objevíte výše uvedený kód, jsou právě pro Vás rezervovány další dvě vstupenky zdarma.
Výhra je k vyzvednutí v provozovně Ticketportal.cz, Politických vězňů 15, Praha 1 do 16:00 hodin dne konání koncertu, tj. 10.4.2014. Po tomto termínu výhra propadá! Pozor, při převzetí výhry je třeba předložit vylosovanou vstupenku.
Top