CZECH JAZZ CONTEST 2014 VSTUPUJE DO DIVOKÉHO FINÁLE!

NOVÝ JAZZOVÝ PRINC ČESKÉ REPUBLIKY?
CZECH JAZZ CONTEST 2014 VSTUPUJE DO DIVOKÉHO FINÁLE!
CZECH JAZZ CONTEST 2014 FINAL 

Německé puntičkářství, nebo nezkrotný italský temperament? Slovenská dravost, nebo česká vynalézavost? Mezinárodní soutěž mladých talentovaných seskupení a interpretů jazzové hudby se řítí do finálového souboje - a bude to neskutečně napínavá podívaná!

22.3.2014 20:30 (So)      Reduta Jazz Club, Národní 20, Praha 1      VSTUPENKY

K vítězům prvních kol, německým kapelám JAN PRAX QUARTETT  a TAKADOON se společně s "domácím" českým uskupením S GUSTEM+3 prosadil i výherce posledního semifinálového kola, rakousko-italská formace THOMAS CASALICCHIO BAND. Ke čtyřem finalistům jednotlivých kol se v závěrečném klání připojí ještě Divoká karta porotců, slovenská formace NOTHING BUT NEW TRIO.
 
Nutno podotknout, že finálová pětice se nezformovala hladce. Porotě složené z největších odborníků jazzové hudby v České republice se nejednou orosilo čelo při rozhodování o postupujících vzhledem k mimořádně pečlivé přípravě a našlapanosti souborů!
Návštěvníky sobotního jazzového turnaje čeká unikátní konfrontace mladých talentů v podání jazzových interpretů a stylů z různých koutů Evropy. Střet kultur, tradic, historií a především osobních přístupů nabídne návštěvníkům neopakovatelnou příležitost polaskat jejich sluchovody žánrovým průřezem nastupující mladé jazzové generace.

Přijďte podpořit svoje favority a zaposlouchejte se do tónů současné jazzové hudby v podání vycházejících hvězd evropské hudební scény! Fanděte těm nejlepším a vytvořte nezapomenutelnou atmosféru při předání vítězných cen odbornou porotou a dalšími partnery projektu.
Svým favoritům můžete dát také hlas v internetovém Diváckém hlasování na adrese
http://www.redutajazzclub.cz/static/contest3

Součástí finálového večera bude také losování o výherce unikátních cen partnerů talentové soutěže CZECH JAZZ CONTEST 2014. Ceny do soutěže dodaly společnosti Music-City, Graddo, Fernet Stock a Vinařství Galant.

Těšíme se na vás!

REDUTA JAZZ CLUB
Národní třída 20, Praha 1
REDUTA JAZZ CLUB & THEATRE - PROGRAM

-TH-

Top