NOVÉ BOBYCENTRUM / LIVE PARTY SNAP! vs. BLACK BOX

__



Boby Laser Show Hall se poprvé prezentuje v novém kabátu s totálně novým ozvučením a novými Video stěnami! A to s plnou parádou - skvělou taneční párty ve stylu 90. let s jedinečnou příležitostí vidět naživo (a hlavně slyšet!!!)

poprvé v Brně SNAP! a vůbec poprvé v Česku Black Box!!

04.4.2014 19:00 (Pá)     Bobycentrum - Laser Show Hall, Sportovní 2a, Brno      VSTUPENKY


SNAP! - Německo
Mezinárodní megahit "Power", jejž mají na svědomí producenti Luca Anzilotti a Michael Münzing je nejen jedním ze světově nejhranějších tanečních tracků, ale také ten, který zahájil "SNAP! - Útok" před 15 lety, přičemž svět bouří a Anzilotti a Münzing se stávají nejúspěšnějším producentským týmem v Evropě.
Debutového alba "World Power" se prodalo více než 7 miliónů kopií a je jedním z nejúspěšnějších tanečních alb vůbec.
Představoval nejen "Power", ale i další světové hity jako "Ooops Up", "Cult Of Snap" a "Mary Had A Little Boy"., všechny skladby zpívané Penny Ford.
Snap! je oficiálně zastoupen na jevišti Penny Ford a novým rapperem jménem Benjamin Lowe. V současné době SNAP chystá také nové album.
VIDEO "Power"
http://www.youtube.com/watch?v=lZeysP-pGME


BLACK BOX - Itálie
Jejich mezinárodní hit "Ride on Time" se dostal do TOP 10 v mnoha zemích a stal se jedničkou ve Velké Británii jako nejprodávanější singl roku 1989.
Nyní, po více než 20 letech si jej můžete poslechnout v prvotřídním remixu, na kterém se podíleli Bass Weazal, Davoli a Rockdaworld, Western Disco, Erosie, Kinky Roland a Zeronine Crew.
Ten zazněl též jako "openning track" na koncertu Madonny na jejím "Celebration Tour", kde jej Black Box jako support zahráli s velkým ohlasem před jeden a půl milionem posluchačů!

VIDEO "Ride on Time"
http://www.youtube.com/watch?v=cP4PsscG7-I

VELMI LIMITOVANÁ SÉRIE VIP VSTUPENEK - samostatný balkon s nejlepším výhledem a sedačkami, neomezená konzumace alko/nealko ve V.I.P.prostoru, možnost opakovaného opuštění Bobycentra
VSTUPENKYexkluzivně v síti Ticketportal a nebo on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1284659

Hromadné objednávky, obchodní spolupráce: rezervace@ticketportal.cz, +420 224 091 439

__

-TH-

Top