ZMĚNA: LET IT ROLL WINTER 2014 14.2.2014 Výstaviště Expo, Praha 7

ZMĚNA:
Z technických důvodů se mění termín halové verze festivalu LET IT ROLL WINTER 2014,který se měl původně odehrát v termínu 14.2.2014, Výstaviště Incheba Expo, Praha 7 - Holešovice.
Nový termín:
14.2.2014 = 28.2.2014, Výstaviště Incheba Expo, Praha 7 - Holešovice

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín a není potřeba je vyměňovat. Zákazníci, kterým nový termín představení nevyhovuje, mohou vracet zakoupené vstupenky na původní termín pouze do 31.10.2013 takto:

Nárok na vrácení vstupného lze uplatnit oproti předložení platné vstupenky na původní termín 14.2.2014 pouze v místě jejího zakoupení.
V případě, že si zákazník zakoupil vstupenku na původní termín 14.2.2014 prostřednictvím internetu – Cardpay – musí originál vstupenky vrátit přímo na centrále Ticketportal, Politických vězňů 15, Praha 1, 11000, anebo ji zaslat poštou se žádostí o vrácení vstupného s číslem účtu.
V případě vstupenek na původní termín 14.2.2014 vytištěných formou HOMEticket je potřeba současně zaslat či na místě vyplnit i čestné prohlášení, že si zákazník nárokuje vrácení peněz za předmětné představení jen jednou. Při vracení vstupenek vytištěných formou HOMEticket je možné kontaktovat centrálu sítě Ticketportal i na e-mailové adrese:
reklamace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Vyjádření pořadatele:

Termín konání Let It Roll Winter 2014 se přesouvá na 28. 2. 2014

Pořadatelé halové akce Let It Roll Winter 2014 oznamují změnu avizovaného termínu ze 14. 2. 2014 na 28. 2. 2014. Důvodem posunutí termínu o 14 dní je zrušení plánovaného koncertu projektu Netsky Live!, který se zde měl uskutečnit v rámci jeho turné, jako jeden ze stěžejních headlinerů halové akce Let It Roll Winter.

Záměrem organizátorů, bylo vynahradit návštěvníkům Netskyho live show z letního Let It Roll 2013, která byla nahrazena jeho skvělým DJ setem. Netsky však před několika dny zveřejnil zprávu o kompletní změně svého managementu. Tento proces je časově a byrokraticky velmi náročný. Z tohoto důvodu je Netsky nucen zrušit své LIVE! show tour, plánované ku příležitosti jeho nového alba, jehož vydání se ze stejných důvodů odkládá. Organizační tým Let It Rollu celá situace velmi mrzí, ale fanoušci se nemusejí obávat. Pro návštěvníky bude i tak připraven neotřelý, nabitý program, plný světových producentů a DJs.

Místo konání akce zůstává stejné. Holešovické Výstaviště v Praze bude 28. 2. 2014 již po třetí hostit zimní edici úspěšného festivalu Let It Roll. Zde budou ve třech pavilonech připraveny tři stage, každá se svou typickou atmosférou pro daný subžánr. Největší hala bude patřit převážně mainstreamovému zvuku. V druhém pavilonu se představí zástupci tvrdšího drum&bassu a třetí pódium bude věnováno fanouškům dubstepu a electro music.

Již zakoupené vstupenky s původním termínem 14. února zůstávají platné. Pokud některým návštěvníkům nevyhovuje nový termín, mohou vstupenky vrátit do konce října na pobočkách předprodejce Ticketportal.cz a bude jim vrána plná výše vstupného. Organizátoři se touto cestou velmi omlouvají za způsobené komplikace.

Top