ROCK FOR CHURCH(ill) 2013

ROCK FOR CHURCH(ill) 2013
14. ročník open air festivalu
30. – 31. 8. 2013
Vroutek

ROCK FOR CHURCHILL MÁ KOMPLETNÍ PROGRAM. ATRAKTIVNÍ JMÉNA PŘIJEDOU I NA DJ STAGE

Festival Rock for Churchill uzavřel program letošního ročníku. Na zvučná jména láká nejen hlavní pódium, kde se představí The Qemists, The Herbaliser, Anthony B a další, ale i DJ stage. Tu ovládnou populární DJs a producenti Matrix & Futurebound, nestárnoucí duo The Freestylers a v Česku oblíbený reggae dancehallový zpěvák Deadly Hunta. 14. ročník festivalu proběhne 30. a 31. srpna v severočeském Vroutku. Vstupenky za 550 Kč (+ poplatky) pořídíte jen do 30. 6.

DJská scéna zažije letos nefalšovanou hudební invazi z britských ostrovů. Londýnsko-liverpoolská dvojice Matrix & Futurebound přiveze do Vroutku svůj energický drum´n´bass, s kterým si získává stále více fanoušků po celém světě. Důkazem mohou být hity jako „All I Know“ nebo „Magnetic Eyes“ feat. Baby Blue a statisíce jejich zhlédnutí na Youtube. Matrix & Futurebound nejsou jen DJs, ale hlavně vynikající producenti a majitelé labelu Viper Recordings, kde své tracky vydávají také Nero, Camo & Krooked nebo Brookes Brothers. Do Vroutku se po loňském velkém úspěchu vrací také londýnské duo The Freestylers, tentokrát se svým našláplým DJ setem, ve kterém nebudou chybět novinky z letošní desky The Coming Storm. Pánové Matt & Ashton patří do první ligy britské taneční scény a to ať už se bavíme o breakbeatu anebo nové fúzi, které se říká drumstep. Posledním z trojice se značkou UK je Deadly Hunta. Tento věčně pozitivní a energií nabitý MC za poslední tři roky projel snad celou Českou republiku a získal si tak početnou fanouškovskou základnu. Hunta má venku aktuální album Speak My Mind a zároveň už pracuje na nových peckách, na které dojde i během jeho setu ve Vroutku. Festivalové návštěvníky bude v krytém šapitó bavit také řada domácích DJs a producentů. Za všechny jmenujme držitele žánrového Anděla za rok 2012 Mikkima, ostříleného scratchera Frikyho, PhilipaTBC, drum´n´bass duo Pixie&Suki nebo BabylonRockera, který je u nás velkým pionýrem nejen dancehallu, ale i stylů moombathon a tropical. Mimochodem právě teď je s Chongem X na turné po USA.

Hlavní pódium čtrnáctého ročníku opanuje během dvou dnů šestice zahraničních kapel, dvanáct domácích skupin a navrch ještě slovenští Polemic, kteří letos slaví čtvrt století na scéně. Jak bývá na Rock for Churchill dobrým zvykem, kapely naservírují pestrý mix od taneční muziky, rocku, punku, hiphopu až k reggae a ska. Do Vroutku přijedou britské kapely TheQemists a TheHerbaliser, španělští revolucionáři CheSudaka, švédská senzace Movits!, němečtí rockeři Donots nebo jamajský hitmaker AnthonyB, který po zrušeném jarním koncertu konečně představí českým fanouškům svou pověstnou show. Z českých kapel se můžete těšit na TataBojs se speciální výroční scénou, Pražský výběr, Prago Union s novým albem, United Flavour, Sto zvířat, Skyline a další.


HLAVNÍ STAGE:
The Qemists (UK), The Herbaliser (UK), Che Sudaka (ESP), Anthony B (JAM), Movits! (SWE), Donots (DE), Pražský výběr, Tata Bojs, Polemic (SK), United Flavour, Sto zvířat, Prago Union  + Livě Band, Xavier Baumaxa, Sunshine, Skyline, Pipes and Pints, Plexis, Android Asteroid, Loco Loco

DJs STAGE:
The Freestylers (UK), Matrix & Futurebound (UK), Deadly Hunta (UK), MikkiM, Philip TBC, Friky, Pixie & Suki, Babylon Rocker, Jahmusic Lightaz, Akira + Bifidus Aktif, DD Loko, Saku & Kaplik, Rich

Videa:
Matrix & Futurebound http://youtu.be/MKQDzpIwAMo
The Freestylers http://youtu.be/uikiBuLfUDg
Deadly Hunta http://youtu.be/2jnfPo6ErXc
The Qemists http://youtu.be/AOvDvAUr-So
The Herbaliser http://youtu.be/DYUpAekG7jc
Che Sudaka http://youtu.be/umfHJuQNQOo
Anthony B http://youtu.be/qJlAANOTQjE
Movits! http://youtu.be/LnaeImQ0TSg
Donots http://youtu.be/ZEkosw3aW-M
Pražský výběr http://youtu.be/Zf1bdZ6PM9A
Tata Bojs http://youtu.be/mn6kSm_lWWQ
United Flavour http://youtu.be/oOkChNKh9Sc
Prago Union http://youtu.be/W9hHOirFxdo

Top