APOKALYPSA - THE NEW AGE - WARM UP S KLAUDIÍ GAWLAS


APOKALYPSA - THE NEW AGE
22.11.2013 17:30 (Pá)
BVV Brno, Pavilon P / vchod č. 7, vjezd č. 9, Brno
VSTUPENKY / TICKETS



NOVÁ ÉRA - NOVÉ TECHNOLOGIE - NOVÉ MOŽNOSTI
skip on English version

Brněnský warm-up Apokalypsa s KLAUDIÍ GAWLAS
7. 11. 2013 | Brno | Klub Perpetuum
PRO DRŽITELE APOKALYPSA VIP & VIP GOLD LÍSTKŮ BUDE VSTUP ZDARMA!

přeskočit na VÝHODY VSTUPENEK VIP A VSTUPENEK VIP GOLD

Apokalypsa navazuje na exkluzivní warm-up party pro všechny příznivce pořádného techno soundu a po Josephu Capriatim letos na podzim přiváží do brněnského klubu Perpetuum jednu z nejžádanějších německých Djek současnosti Klaudii Gawlas! Tato dáma skvěle rozproudila apokalyptický dav na posledním díle největšího techno indoor festivalu u nás, a proto jsme se rozhodli představit vám ji v industriálním klubovém prostředí a zpříjemnit vám tak čas před samotnou Apokalypsou.
Warm-up se uskuteční ve čtvrtek 7. listopadu a symbolicky tak naváže na tradiční čtvrteční mejdany, které se zapsaly do paměti nejen brněnských clubberů, ale získaly si věhlas takřka po celé republice.

Klaudia Gawlas
se za poslední roky vyšvihla mezi nejsledovanější evropské DJe a to především díky svému citu pro hudbu a skvěle zvládnutou techniku mixování, ve které nezapře svůj německý smysl pro preciznost. Po vystoupeních na zásadních akcích jako je Nature One a Mayday se dostala do hledáčku mnoha příznivců energického techna, a proto není divu, že její sety na portálu Soundcloud trhají rekordy poslechovosti.
O svém umu všechny přesvědčila i během českého premiérového vystoupení na hlavním pódiu party Apokalypsa v listopadu 2012, kde bravurně rozproudila dav před Garym Beckem.
Kompletní line-up bude uveřejněn později.

Podívejte se jak to vypadalo na warm-upu Apokalypsy v Perpetuu minulý rok:
http://youtu.be/kFkhkv8QsA4

Apokalypsa obstála v mayské výzvě a vstoupila do nové éry, v rámci které se odpoutává od zažitých dogmat a pomocí artefaktů současné doby se svým konceptem přibližuje a naslouchá lidem, kteří ji svou věrností vynesli na pomyslný trůn českých a slovenských techno parties...
Více zde

Top