MŇÁGA A ŽĎORP & VYPSANÁ FIXA

MŇÁGA A ŽĎORP & VYPSANÁ FIXA
TUGEDR TŮR 2013
13. a 14. 3. 2013
Lucerna Music Bar, Praha
www.musicbar.cz  www.mnaga.cz  www.vypsanafixa.cz

MŇÁGA A FIXA SI PODAJÍ RUCE V LUCERNA MUSIC BARU HNED DVA VEČERY PO SOBĚ

Stálice české klubové scény kapely Mňága a Žďorp a Vypsaná fiXa zahájily o víkendu společnou klubovou šňůru s názvem TUGEDR TŮR. Již tento týden dorazí jejich rozsáhlá výprava do pražského Lucerna Music Baru. Fanoušci obou kapel si budou moci užít jedinečné dvojkoncerty hned dvakrát – ve středu 13. března a ve čtvrtek 14. března.

Na co se mohou návštěvníci koncertů v Lucerna Music Baru těšit? „Pořadí se na turné pravidelně střídá -první kapela hraje hodinu a čtvrt. Pak nastoupí druhá a většinou hraje ještě o něco déle, protože lidi už jsou dobře nažhavení a jen tak tu druhou z pódia nepustí“, popisuje průběh společných koncertů zpěvák fiXy Márdi. Obě kapely si už společné koncerty nanečisto vyzkoušely. „Všechno odstartoval pražský koncert s Mňágou v pivovaru Staropramen, kde jsme hráli jejich písně, oni naše. Nakonec jsme hráli všichni dohromady. Bylo to velice osvěžující a vtipné“, popisuje Márdi cestu ke společným koncertům.

Obě kapely se pohybují na české rockové scéně už pěknou řádku let. Mňága oslavila loni 25. narozeniny dvěma alby coververzí Dáreček 1 a 2, best of albem Výhledově a velkým turné, které vyvrcholilo po střechu zaplněnou Velkou Lucernou. Vypsaná fiXa plánuje na příští rok velké oslavy kulatých narozenin, které dle Márdiho oslaví vydáním nové desky a chystají mnohé další -prozatím tajné - bonusy a akce.

A jak to asi tak může v Lucerna Music Baru vypadat? Podívat se můžete na live video z prvních koncertů společného turné: http://youtu.be/Zbw_88tk8sY

Nový klip Vypsané fiXy Schovaná http://www.youtube.com/watch?v=Oi2AM09jfic

www.mnaga.cz
www.fixa.cz

www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.twitter.com/lucernamusicbar

Top