SHEN YUN: SVĚTOVÁ ŠPIČKA V KLASICKÉM ČÍNSKÉM TANCI - Tour začíná

Kongresové centrum Praha, Kongresový sál
Praha 4

02.4.2013 19:30 (Út)
03.4.2013 19:30 (St)
Bližší info a vstupenky  
na SHEN YUN: SVĚTOVÁ ŠPIČKA V KLASICKÉM ČÍNSKÉM TANCI   zde


Evropské turné Shen Yun 2013 začíná!
Soubor Shen Yun Performing Arts New York Company prvním představením ve vídeňské Stadthalle zahájil své evropské turné po dvanácti městech kontinentu.



Shen Yun New York Company po příletu na mnichovském letišti.

Pro tanečnici Jennifer Chen je to návrat domů. "Ve Vídni jsem vyrůstala a mám velkou radost, že se do rodného města vracím vystupovat. Vídeň má hodně hlubokou kulturu, hlavně v hudbě. Myslím si, že místním se bude orchestr Shen Yun, který spojuje klasické západní a východní nástroje, opravdu líbit", podotkla Chen.
Umělci měli šanci si po dlouhém letu ze Spojených států vydechnout a zároveň vstřebat něco z kultury a historie města, jež se považuje za domov vážné hudby.


Tanečnice Shen Yun na prohlídce Vídně. Zleva Daisy Wang, Nancy Wang, Hsiao-hung Lin, Jialing Chen, Angelia Wang.

Po Vídni čeká soubor série vystoupení v Londýně. Téměř všechny vstupenky na tato představení jsou už vyprodány. Londýnské vystoupení bude návratem domů pro britskou houslistku Huang Yue: "Je skvělé, že Shen Yun vystoupí v Evropě už po sedmé za sebou. Protože máme tři soubory, které cestují pokaždé jinam, tohle je pro New York Company podruhé, co se ocitl v Evropě. Každý se opravdu těší!"

Velmi se těší i australská tanečnice Seron Chau. "Na letišti se nám dostalo úžasného přivítání. Měli jsme také dva dny na to, abychom si užili Vídeň a její kulturu. Je to velmi příjemný pocit, přinést tradiční čínskou kulturu na kontinent nasáklý vážnou hudbou a klasickým tancem", říká umělkyně a dodává: "Když jsme tu byli posledně, cítila jsem, že obecenstvu se naše představení skutečně líbí. Tentokrát na ně čeká něco speciálního."

Shen Yun International Company mezitím absolvuje turné ve Spojených státech, kde navštíví Albuquerque v Novém Mexiku, zatímco Touring Company pokračuje v turné po Tchaj-wanu návštěvou Kaohsiungu.

Pražská vystoupení e odehrají v Kongresovém centru 3. a 4. dubna. Neváhejte, a nenechte si ujít tato ojedinělá představení!
Bližší info a vstupenky
na SHEN YUN: SVĚTOVÁ ŠPIČKA V KLASICKÉM ČÍNSKÉM TANCI zde

Top