Dopňení informací k Sensation

Sensation se po sedmé v řadě vrací do O2 areny do Prahy.
Tentokrát s nejnovější show “Source of Light”

25. května se do České republiky vrátí největší světová taneční show, tento rok nesoucí název “Source of Light”. Nikdy předtím nebyli k vidění přední světoví akrobaté a tanečníci vystupující spolu s ohromujícími pyrotechnickými zážitky a laserovou show kolem ojedinělé zářící koule. Po sedmé v řadě přemění Sensation O2 arenu v největší klub na světě.
 
Show
Show “Source of Light” je pouze o jediném – o jednotě: staneme se součástí světa, ve kterém nejsou žádné hranice, oslavíme ducha pospolitosti a všichni se shromáždíme okolo výjimečné zářící koule. Tisíce hudebních fanoušků zažije pocit “všichni jsme součástí jednoho”, všichni svorně v bílém, okouzleni jedinečnými vizuálními efekty, úchvatnými lazery, pyrotechnikou a neuvěřitelnou akrobacií.
 
Sensation
Akce Sensation se poprvé konala v Holandsku v roce 2000 a od té doby se pořádá každý rok. Nápad, aby byli všichni oblečení v bílém vzešel, bohužel, z tragické události. Jednomu ze tří zakladatelů společnosti ID&T Duncanu Stutterheimovi zemřel v roce 2001 bratr Miles při autonehodě. Na jeho počest byli všichni návštěvníci Sensation v roce 2001 neformálně požádáni aby se oblékli do bílého. Více než 80% návštěvníků uposlechlo. Tak se zrodil světoznámý Sensation dress code, který přetrval až do dnes.
 
Na 5 kontinentech a ve více jak 20 zemí světa přilákalo Sensation již 1.8 miliónu návštěvníků a i nadále sjednocuje svět do bílého.
 
Dance4life
Dance4life je jedinečná charitativní akce, která představuje důležitou součást v životě mnoha mladých lidí ve více jak 30 zemích světa. €0.25 z každé prodané vstupenky bude věnováno nadaci dance4life. Pro více informací navštivte www.dance4life.com
 
Gambrinus Excelent presents Sensation – Source of Light
 
Informace o vstupenkách
 
SENSATION ENTRANCE TICKET
 
Majitelé základních vstupenek mají přístup na plochu, přilehlé tribuny v prvním patře, a volný pohyb na chodbách v prvním patře. Vstup do O2 areny je umožněn několika vstupními koridory na severní straně.
 
1 250 Kč – Omezený počet
1 490 Kč do 31. 3. 2013
1 590 Kč do 25. 5. 2013
1 690 Kč na místě
 
SENSATION VIP TICKET
2 900 Kč
 
VIP Ticket umožňuje majitelům vstup na luxusní VIP terasu s omezenou kapacitou. Terasa je vybudována na hlavní taneční ploše O2 areny, a nabízí bary s širokým sortimentem nápojů, a také skvělý výhled na Sensation show. Vstupenka opravňuje ke vstupu na hlavní taneční plochu a přilehlé tribuny. Pro vstup do O2 areny použijte vchod č. 1 na severní straně.
 
SENSATION GOLDEN TICKET
4 900 Kč
 
Sensation Golden Ticket nabízí možnost využít maximálního pohodlí luxusního klubového patra O2 areny, jež kromě několika barů či šatny zdarma, nabízí bohatý catering po celou dobu akce v ceně vstupenky. S Golden vstupenkou je umožněn vstup i na taneční plochu, nikoliv však na VIP terasy. Pro majitele těchto vstupenek je vyhrazen vchod č. 9. Prodej probíhá na pokladnách O2 areny každý všední den od 13 do 18 hodin.
 
Trailer na Sensation – Source of Light 2013
 
 
Přidejte se a pozvěte své přátele na Sensation – Source of Light 2013.
 
Další informace také najdete na www.sensation.com a www.unitedmusic.cz.
Top