KRYŠTOF VYPRODÁVÁ HALOVÉ TURNÉ A PŘIDÁVÁ FANOUŠKŮM KONCERT

KRYŠTOF Inzerát AGROFERT tour 2013
13.2. 2012 od 20:00 h Generální zkouška live
, Opava

15.2.13 19:00 (Pá) ČEZ ARÉNA, Ostrava 
20.2.13 20:00 (St) KAJOT ARENA, Brno
22.2.13 20:00 (Pá) TIPSPORT ARENA, Praha

Bližší info a vstupenky na KRYŠTOF Inzerát tour 2013   ZDE

!!! Ve středu 13. února na "Generální zkouška live", jak skupina nazvala tento přidaný koncert,
se odehraje  plnohodnotná show včetně písní se speciálním hostem Jaromírem Nohavicou.
!!!

Přední česká skupina Kryštof vydala po své koncertní pauze velmi kladně přijaté album Inzerát a naplánovala k němu turné po zimních stadionech. Ačkoliv Kryštof Agrofert tour 2013 začíná za více než měsíc, první hala hlásí vyprodáno! Nejdychtivější fanoušky má skupina kolem Richarda Krajča v domácí Ostravě. Hala s kapacitou 12 000 lidí už je beznadějně plná, nicméně na pražský nebo brněnský koncert zbývá jen pár set posledních vstupenek.
 
Proto se hudebníci v čele s Richardem Krajčem rozhodli udělat neplánovaný krok a přidávají ještě jedno, trochu netradiční, vystoupení. To proběhne na závěr příprav v opavské hale, kde se kapela bude sžívat se speciální scénou, jejíž parametry nijak nezaostávají za světovými kapelami.

Ve středu 13. února na "Generální zkouška live", jak skupina nazvala tento přidaný koncert, se odehraje  plnohodnotná show včetně písní se speciálním hostem Jaromírem Nohavicou.
 
Album Inzerát vyšlo na podzim letošního roku a první singl se shodným názvem zaútočil na přední pozice napříč televizním a radiovým hudebním éterem. Od poslední desky Jeviště uplynuly tři roky a za tu dobu skupina udělala další posun ve své tvorbě, kterou navíc tentokrát řídil z producentského křesla držitel ocenění Grammy Yaron Fuchs se svým asistentem Idem Zmishlanym, jehož si kapela našla až za oceánem. Správnost tohoto rozhodnutí potvrzují kritici, jež albu přidělují ty nejvyšší známky.
 
Jak nové písně zafungují se budete moci přesvědčit na zastávkách turné 15.2. v Ostravě, 20.2. v Brně a 22.2. v Praze. Pokud Vám utekl prodej na ostravskou zastávky turné a nebo si nestihnete pořídit rychle mizející lístky na zbývající dva koncerty, máte poslední šanci zakoupit vstupenky na přidaný koncert 13. února v Opavě.
KRYŠTOF Inzerát tour 2013

Top