DRUPI vystoupí v Brně už zanedlouho!

Koncert Drupiho v Brně se blíží

DRUPI
Speciální host: Marcela Holanová
7.12.2012 od 19 hodin
Bobycentrum, Sportovní 2a, Brno
www.brnokoncert.cz

Koncert stálice italské hudební scény Drupiho se nezadržitelně blíží. Uskuteční se v brněnském Bobycentru již 7.12.2012. Charakteristický chraplák, zpěvná italština a krásné melodie – díky tomu všemu se u nás Drupi těší velké popularitě již řadu let. V minulosti byl v Česku častým hostem, ať už šlo o koncertování nebo spolupráci s místními umělci - připomeňme duet s Hanou Zagorovou „Setkání“ nebo novější „E Finalmente Canto“ s Monikou Absolonovou.
Co si tento pětašedesátiletý zpěvák připravil na svůj prosincový koncert v Brně? Návštěvníci se mohou těšit na téměř dvouhodinový koncert, který zmapuje jeho hvězdnou dráhu od 70. let až po současnost. Zazní hity Piccola e Fragile, Vado via, Rimani, Sereno e', Sambario', Bella strega, Era bella, Voglio una donna, Provincia i písně ze zatím poslední desky Fuori Target. Po skončení koncertu bude připravena autogramiáda.
Jako speciální host Drupiho doprovodí výrazná osobnost české popmusic Marcela Holanová, která dala opět dohromady svou kapelu. V rámci jejího vystoupení zazní všechny její největší hity včetně písně Čau lásko. Marcela má aktuálně v prodeji CD Jestli je na nebi Bůh.

Nad koncertem převzal záštitu Italský kulturní institut v Praze.

Vstupenky na koncert DRUPIHO koupíte přímo ZDE!

Událost na fb: http://www.facebook.com/events/341901379214342/

Top