Galadegustace WINE4YOU - PROGRAM DEGUSTACÍ

K+K Hotel Central, Hybernská 10, Praha 1
17. a 18. října 2012 vždy od 11:00 do 20:00

Zveme Vás na 1. ročník GALA za účasti zástupců z vinařství. Návštěvníci akce budou moci ochutnat vína režiséra F.F. Coppoly, zpěváka Stinga, nejlepší italské sladké víno pro rok 2011 a mnoho dalších.

Vstupenky na Galadegustace WINE4YOU   zde


Celá akce je pomyslně členěna do dvou souběžně probíhajících částí.
První část
se odehrává vně tzv. "skleněné kostky", kde každý ze zástupců vinařství bude prezentovat svá vína, s možností ochutnávky jakéhokoliv z nich.
Další část se koná uvnitř "kostky", kde se každou hodinu bude prezentovat jeden ze zástupců vinařství a sdělí exkluzivní informace, nabídne vzorky novinek, specialit či bude řídit vertikální degustaci...


PODROBNÝ PROGRAM ŘÍZENÝCH DEGUSTACÍ

Pozor!
Příplatek 100,- Kč na řízenou degustaci platí pouze společně s předložením platné vstupenky "Galadegustace WINE4YOU - Základní vstupné"
koupit vstupenku na 17.10. 2012 / koupit vstupenku na 18.10. 2012

Kalifornie | INGLENOOK (RUBICON ESTATE) - www.inglenook.com
Vinařství, které nabízí jedinečná vína a vlajkové lodě, tedy to nejlepší, co je režisér Coppola schopen na svých vinicích vyprodukovat, představí vína vhodná pro dlouhodobou archivaci jako jsou Rubikon a Blancaneaux. Tato vína jsou velmi jedinečná a je každý doušek se promění v jedinečný zážitek.

Kalifornie | FRANCIS F. COPPOLA WINERY - http://www.franciscoppolawinery.com
Vinařství režiséra Coppoly nabídne novinky a speciality, které se neobjevují na našem trhu. Jelikož vinohrad vyrábí v omezeném množství i vína, která díky malému množství nelze exportovat mimo Ameriku, rozhodli jsme se vám umožnit některá z těchto vín ochutnat. Můžete se těšit například na červené víno Eleanor, které získalo 93 bodů od Wine Spectator.

Itálie | TENUTA IL PALAGIO - www.palagioproducts.com
Vinařství, které patří zpěváku Stingovi a jeho ženě Trudie Styler, se bude prezentovat vertikálními degustacemi jejich jedinečného vína Sister Moon. Budete tak moci ochutnat a porovnat vývoj tohoto vína v průběhu jednotlivých let.

Itálie | ROENO DI FUGATTI - www.cantinaroeno.com
Speciální degustace tohoto rodinného italského vinařství nabídne párování vín se sýry a želé, které se vyrábí přímo z vín vyprodukovaných vinohradem Roeno di Fugatti, bude zde prezentováno i víno Cristina, které bylo vyhlášeno nejlepším sladkým italským vínem pro rok 2012, což už samo o sobě slibuje úžasný zážitek.

Itálie | MAROTTI CAMPI - www.marotticampi.it
Vinařství Marotti Campi získalo ocenění za víno Salmariano Verdicchio Reserva 2009 jako za tzv.“Slow Wine“, což vyjadřuje filozofii pro tvorbu vína s minimálními umělými zásahy do výroby a pěstování samotného vína. Salmariano získalo nejvyšší ocenění v průvodci Slow Food Wine Guide pro rok 2013, tudíž ochutnat toto víno je opravdovým zážitkem.

Španělsko | BODEGAS ONTANON - www.ontanon.es
Prezentace španělského vinařství z oblasti Rioja bude zaměřeno na to, jak kombinovat komodity, aby vznikla tak skvostná vína jako jsou prvotřídní Reservy a Gran Reservy, kterými je toto vinařství proslulé. Součástí bude i ochutnávka těchto Reserv.

Španělsko | RAVENTÓS I BLANC - www.raventos.com
Na speciální degustaci italského vinařství Raventos i Blanc Vám bude předvedeno víno Manuel Raventos ročník 2003,starší ročník Cavy Gran Reserva de la Finca 2007 a další skvostné víno L´hereu de nit 2009. Program tohoto vinařství bude opravdu nabitý specialitami.

Francie | VIGNOBLES DUBARD - www.vignoblesdubard.com
Jediné francouzské vinařství na Galadegustaci nezůstane pozadu za těmi ostatními z jiných zemí co se kvality a jedinečnosti vín týče. I na jejich prezentaci v rámci speciální degustace budete moci ochutnat něco, co není běžně k dostání. A to pokud Vás zajímají přesná vína, jsou to Chateau Laulerie, Chateau La Croix Romane (Lalande de Pomerol) a Chateau Bel Air (Puisseguin St. Emilion).

Top