ZMĚNA: ELÁN - Poslední koncert 1.9.2012 Budvar aréna, České Budějovice

ZMĚNA:Z technických důvodů se mění termín koncertu ELÁN - Poslední koncert, který se měl původně odehrát 1.9.2012 od 20:00, BUDVAR ARENA, F. A. Gerstnera 8/7, České Budějovice.
Nový termín:
1.9.2012 20:00 = 30.10.2012 20:00, BUDVAR ARÉNA, F. A. Gerstnera 8/7, České Budějovice

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín a nové místo konání akce a není potřeba je vyměňovat. Zákazníci, kterým nový termín představení nevyhovuje, mohou vracet zakoupené vstupenky na původní termín pouze do data nového termínu 30.10.2012 představení takto:

Nárok na vrácení vstupného lze uplatnit oproti předložení platné vstupenky na původní termín 1.9.2012 v místě jejího zakoupení.
V případě, že si zákazník zakoupil vstupenku na původní termín 1.9.2012 prostřednictvím internetu – Cardpay – musí originál vstupenky vrátit přímo na centrále Ticketportal, Politických vězňů 15, Praha 1, 11000, anebo ji zaslat poštou se žádostí o vrácení vstupného s číslem účtu.
V případě vstupenek na původní termín 1.9.2012 vytištěných formou HOMEticket je potřeba současně zaslat či na místě vyplnit i čestné prohlášení, že si zákazník nárokuje vrácení peněz za předmětné představení jen jednou. Při vracení vstupenek vytištěných formou HOMEticket je možné kontaktovat centrálu sítě Ticketportal i na e-mailové adrese:
reklamace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Tisková zpráva pořadatele akce:

Koncert Elánu v Českých Budějovicích se přesouvá z 1. září na 30. října

Kapela Elán v rámci turné po velkých scénách v České republice zavítá i do Českých Budějovic. Koncert plánovaný na poslední prázdninový víkend se však z technických důvodů posouvá o dva měsíce.
Elán se v Budvar Aréně představí až 30. října, lístky zakoupené na původní termín 1. září zůstávají samozřejmě v platnosti.

Jak potvrdil Vašo Patejdl na nedávné tiskové konferenci v Českých Budějovicích, na koncertu by nemělo chybět nic, na co jsou fanoušci zvyklí i u světových kapel. „Bude to poctivá kvalitní show, tzv. „full koncert“ sestavený z největších hitů a novinkách z alba Anjelska daň včetně aktuálního hitu „Kde si“. Za celým podiem bude umístěna obrovská velkoplošná obrazovka, takže videoprojekce uvidí opravdu každý. Program trvá plus minus dvě hodiny“, uvedl Vašo Patejdl.
Kapela Elán navštívila Budějovice naposledy v roce říjnu 2010, koncert si užilo přes 6 tisíc fanoušků. „Na České Budějovice si velmi dobře pamatuji. Jihočeši si umí koncerty opravdu užít, atmosféra byla nezapomenutelná. Vzpomínám si také, že část kapely málem nestihla koncert, vydali se totiž z Bratislavy přes Rakousko do Budějovic ale Moravských“, vzpomíná na koncert Vašo Patejdl.
V rámci doprovodného programu zajistil pořadatel po 19h vystoupení jihočeského objevu Karla Peterky Jr. Mladý písničkář s duší básníka, který již v deseti letech vyhrál soutěž pro mladé talenty a od jedenácti let skládal vlastní skladby, dokonce i pro jiné interprety. „Vystoupit před Elánem je pro mě velká čest a přiznám se, že již teď mám trošku trému. Vážím si této příležitosti a doufám, že moje písničky fanoušky Elánu potěší“, skromně komentuje své vystoupení Peterka Jr.

Top