Open air festival OKOŘ 2012: VYPRODÁNO!!!

Festival Okoř hlásí „VYPRODÁNO“!!!

Už tuto sobotu 18. srpna se po dvanácté otevřou brány Festivalu Okoř. Pomyslnou bránou však projdou jen ti, kteří si stihli včas zakoupit vstupenky v předprodeji. Na místě už k dostání nebudou.  Na tuto skutečnost pořadatelé upozorňovali delší čas na základě zkušeností z minulých ročníků.
Jak dodává pořadatelka festivalu Hanka Petřinová: „ Je mi upřímně líto všech, kteří se na náš festival chystali a odkládali koupi na poslední chvíli. Každým rokem upozorňujeme příznivce, že je jistější si opatřit vstupenky s předstihem a nenechávat vše na poslední chvíli. Naší prioritou je zajištění spokojenosti  návštěvníků. Chceme, aby se všichni cítili dobře a náš festival si maximálně užili.“
Prosíme všechny ty, kteří čekali na koupi na až místě, aby zbytečně nevážili cestu na Okoř.
Areál bude otevřen už ve 13:00, samotný festivalový program začne v 14:00 koncertem skupiny Mandrage a zakončí jej vystoupením David Koller. Celým festivalem provede mluveným slovem Tereza Tobiášová.
Jako každý rok bude zavedena kyvadlová doprava z pražského Vítězného náměstí a z Kladna na Okoř a zpět. Pro ty, kteří si budou chtít užít romantické louky pod zříceninou hradu Okoř až do ranního rozbřesku, bude připraveno stanové městečko. Veškeré informace naleznete na webu festivalu Okoř .
Srpnový Festival Okoř je jedním z nejnavštěvovanějších jednodenních letních hudebních festivalů u nás. Těšíme se opět na shledání s vámi!
Pravidelně aktualizované informace naleznete na úplně nových webových stránkách
www.festivalokor.cz a http://www.facebook.com/#!/festivalokor .

Poslední možností "na náhodu", jak koupit vstupenku na festival OKOŘ 2012, je zkusit štěstí po půlnoci, zda nepropadne nějaká nevyzvednutá rezervace. Pozor, v tom případě rychlejší vyhrává!!! 

 

Top