TRANSMISSION: Line-up

TRANSMISSION 2012 ODHALUJE LINE-UP!
Čekání je u konce. Transmission odhaluje line-up (dle časového pořadí vystupujících umělců). Níže se můžete dočíst, jaké hvězdy můžete očekávat v sobotu 17. listopadu na noci Transmission, která se letos v pražské O2 areně, ponese v tématu „The Spiritual Gateway“.
GRUBE & HOVSEPIAN:
Tim Grupe a Mike Hovesepian jsou dynamickým duem taneční scény a členy Coldharbour Miami Florida a Los Angeles California. Tim Grube začal prosazovat svůj styl a zvuk v místních klubech jako předskokan světoznámých DJs. Začátkem roku 2008 se doslechl o Mikeovi Hovsepianovi, který měl svůj první debut na na Global DJ broadcast Markuse Schulze. Tim Grube přišel s nápadem zkontaktovat se s Mikem Hovsepianem a prodiskutovat s ním možné partnerství. To vedlo k zahájení Grube & Hovsepian, ve kterém oba přivedli na taneční scénu čerstvý progressive trance. Grube & Hovsepian za sebou mají tvrdou práci doprovázenou touhou a kreativní myslí, jež nezná hranice. Grube & Hovsepian jsou odhodlaní k tomu, aby byl jejich vynikající zvuk slyšen ve všech částech světa, a v sobotu 17. listopadu k tomu přispěje i Praha. https://www.facebook.com/grubeandhovsepian
CHICANE (Live):
Kdyby hudba měla duši, toto by jí představovalo. S velkou hrdostí vám představujeme Chicane (live). Pod vedením Nicka Bracegirdlea, Chicane byli po velmi dlouhou dobu na samém vrcholu EDM. Našich srdcí se dotkly soundtracky jako „Off shore“, „Saltwater“, „Don´t Give Up“, „Stoned in Love“, „Poppiholla“ a mnoho dalších. Chicane produkovali hudbu s duší. S alby jako „Far from the Maddening Crowds“, „Behind the Sun“, „Giants“ nebo „Thousand Mild Stare“, zvýšili laťku s každým novým albem a vytvořili hudbu, na kterou se bude vzpomínat po velmi dlouhou dobu. Chicane se tak stali hvězdnými legendami. Každý může říct, že slyšel dobrou hudbu, ale ne každý může tvrdit, že ji i cítil. Chicane je hudbou s pocitem a my jsme přesvědčeni, že 17. listopadu 2012 na Transmission v Pražské O2 areně ji zajisté cítit budete. Kluci i holky, bude to vystoupení, které si nesmíte nechat ujít, připravte se na legendární Chicane.
https://www.facebook.com/chicanemusic
TRANSMIX:
15 minutový předehraný mix plný speciálních efektů v kombinaci s nejokázalejší laserovou show, kterou jste kdy měli možnost na Transmission vidět (v produkci Ministry).
MARKUS SCHULZ:
Legenda Transmission, která nás všechny každý rok spojuje svým kreativním a unikátním zvukem, se vrací zpátky do Prahy, aby předvedl, co mu jde tak dobře. „Rocking the crowd hard“! Skvělými basovými linkami, delikátními beaty a svěžím zvukem, Markus vždy vytváří a přináší fantastické sety. DJ a producent stojí plný vášně a odhodlání za gramofony, jen z jednoho důvodu, aby své fanoušky pokaždé potěšil a dal jim ze svého umění, vše co jen jde. Celosvětově je Markus Schulz oslavován jako jedna z největších a nejznámějších hvězd elektronické taneční hudby a potvrzuje svůj status ve vysoce uznávaném žebříčku DJ Magu, kde zaujímá již čtyři roky po sobě místo v první desítce. Jeho úspěch a popularita není jen odrazem toho, že každý týden hraje pro desítky tisíc fanoušků, ale také jeho Global DJ broadcast radiovou show, jež ladí miliony fanoušků po celém světě. Jako zakladatel labelu Coldharbour, Markus právě vydal své poslední album „Scream“, se kterým opět ukázal, že jeho produkční stránka mysli se má čile k světu. Je nám ctí, že za DJským pultem převezme kontrolu nad pražskou O2 arenou, 17. listopadu a, že opět budeme mít možnost vidět, slyšet a užít si nádherné zvuky jen jednoho jediného, Markuse Schulze.
https://www.facebook.com/markusschulz
W&W:
Tito mladí kluci rostou opravdu rychle. Je tomu již 5 let, kdy se Willem a Ward spojili, a kdy je jejich sdílená vášeň pro beaty a melodie přivedla do studia. Po jejich společném objevení krás elektronické taneční hudby se W & W v roce 2009 rozhodli, že je čas svůj vlastní zvuk předvést i naživo. Taneční pecky jako „Mustang“, „Dome“, „Arena či „AK47“ jim umožnily vystupovat po celém světě, včetně jejich debutu na Transmission v roce 2010. V roce 2011 se kluci pustili do nových dobrodružství a vydali na labelu Armada music své album „Impact“, které obsahovalo nepostradatelný zvuk W & W. Kromě produkce a DJingu, W & W spustili také vlastní radiovou show „Mainstage“ , aby dostali do celého světa svůj různorodý tranceový zvuk. Jsme přesvědčení, že W & W jsou opět připraveni ovládnout Transmission a jsme rádi, že je 17. listopadu budeme mít zpět. Připravte se na W & W.
https://www.facebook.com/wandwofficial
KHOMHA:
Dalším žhavým zástupcem Coldharbour, který může být považován za novou vycházející hvězdu a kterého vám s radostí přinášíme až z daleké Kolumbie je Khomha. Sám Markus Schulz ho zvolil producentem roku 2011. Khomha započal svou cestu v elektronické hudbě ve věku 14 let. Od ranného mládí ho ovlivňovaly zvuky trancu a progressive housu. Khomha vytváří jedinečný zvuk s podmanivými melodiemi a silnými beaty, které jeho vystoupení dělají pro diváky nezaměnitelnými. Jeho skladby a remixy, kterým se dostalo podpory těch největších jmen elektronické taneční hudby, se vyšplhaly až na přední příčky tanečních hitparád a pravidelně je můžete slyšet na nejslavnějších eventech této planety. Připravte se na „block rockin beat“ & „banging music“, která vás doslova Khomhatizuje.
https://www.facebook.com/KhoMhaMusic

UMMET OZCAN:
Let there be sound. Ummet Ozcan je další rodilý holandský maestro elektronické taneční hudby se schopností vydávat kvalitní produkci. Ummet je DJ a producent kterému opravdu věříme, že je jedním z největších a nejtvrději pracujících talentů taneční scény. V posledních několika letech vydává skladbu za skladbou té nejčistší kvality, takže nebylo žádným překvapením, když se jeho poslední skladba „the Box“ za pouhé tři dny umístila na prvním místě Beatportu. Již ve věku osmi let, Ummet projevoval zájem o elektronickou hudbu v momentě, kdy dostal jako dárek svůj první Casio keybord. Proto také není divu, že tolik elektronických zvuků si propracovalo cestu do jeho podvědomí. Fakt, že Ummet je také zvukovým designérem mu dává možnost, aby vytvářel více originální zvuky a další jedinečné skladby. Ummet rád kombinuje prvky z různých stylů k vytvoření vlastního specifického zvuku a většina jeho skladeb zní opravdu „techy“ a melodicky, a vytváří tak skvělou atmosféru na tanečním parketu. Jako zvukový designér je Ummet také dobře známý pro své návrhy pro softwarové syntetizéry a zvukové banky pro velmi známé hudební softwarové společnosti jako Rob Papen (Albino, Predator) a Access Music (Virus), a pro vytvoření vlastního softwarového syntetizéru, který pojmenoval Genesis pro. Pokud existuje DJ, který ví, jak ukončit noc s „dirty driven trancy pounding sounds“, je to Ummet Ozcan. Zapněte si své bezpečnostní pásy a nechte se unést zvukem Ummeta Ozcana.
https://www.facebook.com/UmmetOzcanOfficial

Brány O2 areny se otevřou ve 20.00. Warm up, který začne ve 20.30, bude pod taktovou českého DJe a producenta Michala Poliaka. Show začíná ve 21.30 a potrvá do 06.00.
FULL PROGRAM:
20:00 - DOORS OPEN
20:30 - MICHAL POLIAK
21:30 - GRUBE & HOVSEPIAN
22:45 - CHICANE LIVE
00:00 - TRANSMIX
00:15 - MARKUS SCHULZ
02:15 - W & W
03:30 - KHOMHA
04:45 - UMMET OZCAN
06:00 - END
 
TRANSMISSION 2012 "THE SPIRITUAL GATEWAY"
17.11.12
O2 ARENA PRAGUE
OPEN: 20:00 hr.
CLOSE: 06:00 hr.
www.o2arena.cz
https://www.facebook.com/Transmission.official
https://www.facebook.com/UnitedMusic

VSTUPENKY NA TRANSMISSION 2012 KOUPÍTE PŘÍMO ZDE
 
TRANSMISSION 2012 REVEALS IT'S PROGRAM
 
The wait is over. Transmission reveals it's long awaited program (in order of appearance) for the 2012 "The Spiritual Gateway" edition.
 
GRUBE & HOVSEPIAN:
Tim Grube and Mike Hovesepian, a dynamic duo in the dance scene and members of the Coldharbour stable out of Miami Florida and Los Angeles California. Tim Grube started bringing out his own sound locally opening in clubs for the well known DJ's. In early 2008 Tim Grube heard the Coldharbour driven bass lines from Mike Hovsepian when he was debuted on Markus Schulz's Global DJ broadcast. Tim Grube came with the idea to get in touch with Mike Hovsepian to discuss a possible partnership. This leaded to the start of Grube & Hovsepian in which they are combining and sharing their fresh progressive trancy sound to the dance scene. Grube & Hovsepian use hard work accompanied by desire with a drive and creative mindset that has no limits. Grube & Hovsepian are determined to make their delicious sound heard in all parts of the globe and the 17th of November Prague will be part out of it.
https://www.facebook.com/grubeandhovsepian
 
CHICANE (Live):
If music has soul, this would be it. It's with great pride we are presenting Chicane (live). Under the lead of Nick Bracegirdle Chicane has been at the very top of EDM since the very beginning. Touching hearts with soundtracks like, Offshore, Saltwater, Don't Give Up, Stoned In Love, Poppiholla and many more, Chicane have produced music with a soul. With albums like "Far From The Maddening Crowds", "Behind The Sun" "Giants" or "Thousand Mile Stare" Chicane have raised the bar higher and higher with every record and have created music that will be remembered for a very long time, giving themselves legendary status. Everyone can say they have heard good music, but not everyone can say they have felt it. Chicane is music with a feeling and we are convinced saturday 17.11.12 at Transmission in Prague's o2 arena you will definitely feel it. Chicane's live performance will be for sure a performance not to be missed by anyone, get ready for the legendary Chicane.
https://www.facebook.com/chicanemusic
 
TRANSMIX:
A 15 minutes preprogrammed mix filled with special effects combined with the most spectacular laser show you have ever seen at Transmission (prepared by Ministry).
 
MARKUS SCHULZ:
The legend of Transmission who brings us every year together with his creative and unique sound is coming back to Prague to do what he does ooh so well, rocking the crowd hard. Outrageous bass-lines, nasty drops, delicious beats and juicy sounds, Markus always is creating and delivering smashing sets. A DJ/Producer who stands full of passion and determination behind the decks for just one reason, to give every time all he's got to please the crowd. World wide Markus Schulz is celebrated as one of the biggest and most famous EDM stars, proven by his status in the highly rated DJ mag where he claims already for over the last 4 years a spot in the top 10. His success and popularity is not only reflected by playing weekly for tens of thousands of fans but also by his Global DJ broadcast radio show which attracts millions of listeners world wide. As founder and headhunter of the Coldharbour label, Markus Just has released his latest album "Scream" with witch he once again has demonstrated the production side of his mind is alive and kicking. Honored to have him behind the decks to take over control of Prague's o2 arena, the 17th of November once again you'll be able to see, hear, and enjoy the wonderful sounds of the one and only, Markus Schulz.
https://www.facebook.com/markusschulz
 
W&W:
Young boys grow up fast. It's been already 5 years ago when Willem and Ward teamed up. A shared passion for beats and melodies brought them together in the studio. After discovering the beauty of EDM together in 2009 W & W decided the time had come to showcase their sound and play DJ gigs together. Having produced dance-floor destroying tracks like Mustang, Mainstage, Dome, Arena, AK47 just to name a few this route has lead them to gigs all around the world including their debut at Transmission in 2010. In 2011 the guys embark upon a new adventure and have released their album "Impact" full with all the essential W & W sounds on the Armada music label. Besides producing and DJ'ing, W & W are also running their own "Mainstage" radio show to export their diverse trance sound all around the world. We are convinced W & W are once more ready to rule Transmission and are glad to have them back the 17th of November. Get your self prepared for W & W.
https://www.facebook.com/wandwofficial
 
KHOMHA:
Another "smoking hot" Coldharbour representative which can be seen as a new "star in the making" We are happy to present to you, out of Colombia, Khomha. Chosen by Markus Schulz in the DJ mag as producer of the year 2011, Kohmha has begon his journey in electronic music from the age of 14 years old. From his early age he was adopting sounds influenced by trance and progressive house. Khomha is creating an unique sound with captivating melodies and strong beats making his live performances overwhelming for its audiences. His tracks and remixes supported by the biggest names in EDM have become hits reaching the top spot in the charts and are making noise on the biggest dance events on this planet. Get your self ready and be prepared for some block rockin beats and banging music to get your self Khomhatized.
https://www.facebook.com/KhoMhaMusic
 
UMMET OZCAN:
Let there be sound. Ummet Ozcan is another Dutch born electronic music maestro with a knack for pumping out quality productions. Ummet is a DJ and producer from who we truly believe he is one of the greatest and hard working talents out there. Delivering track after track of pure quality over the last few years it was no surprise his latests release "the Box" has reached the nr. 1 spot at Beatport in just 3 days. Already from the age of 8 years old Ummet was showing interest in electronic music when he got his first Casio keyboard as a present. Therefore it's also no wonder that so many electronic sounds found their way into his sub-conciseness. The fact Ummet is also a sound designer gives him the option to make more original sounds and more unique tracks. Ummet likes to combine elements from different styles to create his own specific sound and most of his tracks sound very techy and melodic to create a great atmosphere on the dance floor. As a sound designer Ummet is also well known for his softsynth and soundbank design for well established music software houses like Rob Papen (Albino, Predator) and Acces Music (Virus) and has designed his own synthesizer which is called Genesis pro. If there is one DJ who knows how to close an event with dirty driven trancy pounding sounds it's Ummet Ozcan. Fasten your seat belts and Let your self be blown away by the sound of Ummet Ozcan.
https://www.facebook.com/UmmetOzcanOfficial

 

The doors open at 20:00 hr. The warm up starts at 20:30 hr. and will be in the hands of the Czech DJ and Producer MICHAL POLIAK. The show starts at 21:30 hr. and will last till 06:00 hr.

 

FULL PROGRAM:
 
20:00 - DOORS OPEN
20:30 - MICHAL POLIAK
21:30 - GRUBE & HOVSEPIAN
22:45 - CHICANE LIVE
00:00 - TRANSMIX
00:15 - MARKUS SCHULZ
02:15 - W & W
03:30 - KHOMHA
04:45 - UMMET OZCAN
06:00 - END
 
TRANSMISSION 2012 "THE SPIRITUAL GATEWAY"
17.11.12
O2 ARENA PRAGUE
OPEN: 20:00 hr.
CLOSE: 06:00 hr.
www.o2arena.cz
https://www.facebook.com/Transmission.official
https://www.facebook.com/UnitedMusic
 

Tickets are available here!

Top