RANCID udělají tečku za letošním festivalem MIGHTY SOUNDS!

Rancid už v pondělí ve velkém sále pražské Lucerny

V pondělí 23. července se poprvé v historii představí českému publiku legendární punk rocková kapela Rancid. Skupina, která ovlivnila desítky punkových kapel, letos slaví dvacetileté výročí.
V rámci těchto oslav Rancid právě dnes vyrážejí na celosvětové turné. Hned v prvních dnech mají zastávku v Praze ve velkém sále Lucerny a dají tak příležitost tisícům českých fanoušků, aby poprvé zažili jejich koncert naživo. Kromě největších hitů jako Time Bomb nebo Ruby Soho zazní i kousky z prozatím posledního alba kapely nazvaného „Let the Dominoes Fall“.
Koncert Rancid je pomyslnou afterparty festivalu Mighty Sounds, který se minulý víkend uskutečnil v Táboře na letišti Čápův Dvůr. Letošní ročník pořadatelé považují za mimořádně úspěšný a bezproblémový, sešlo se na něm opět přes 10 000 fanoušků, kteří holdují punku, ska, reggae, rock´n´rollu nebo hardcoru.
Ti, kteří přijdou na koncert Rancid s páskou Mighty Sounds 2012 na ruce, si budou moci na místě koupit vstupenku za výhodnější cenu 700,- Kč. Běžně bude možné na místě koupit vstup za 750,- Kč.

Více informací www.mightysounds.cz

Rancid – 20th anniversary
Support:
Stomper 98
Tower Blocks

Lucerna, velký sál, Praha, 23. července 2012
start: 19:30

Top