LET IT ROLL OPEN AIR CZECH 2012: V pískovně Oplatil naposledy!

Let It Roll bude naposledy na pískovně Oplatil

S potěšením oznamujeme, že Let It Roll Open air festival bude tento rok opět hostit pískovna Oplatil ve Starých Žďánicích u Pardubic. Letošní ročník s sebou oproti minulému roku přinese i pár změn.

Během náročných jednáních s úřady nebylo jisté, jestli se ve Starých Žďánicích Let It Roll vůbec odehraje. Situace se vyhrotila natolik, že jsme byli nuceni uvažovat o celkové změně místa. Vše dopadlo pro letošek naštěstí dobře, jelikož po urputném vyjednávání nám nakonec obec a majitelé pozemků vyšli vstříc a krásná lokalita pískovny Oplatil bude opět dějištěm největší drum&bass/dubstep události roku.
Vzhledem k právě probíhajícímu prodeji polostrova, kde se konal LIR loni, jsme nuceni se přesunout zpět na přilehlou louku, která byla dějištěm prvních tří Let It Roll festivalů. Po zkušenostech z minulých let budeme připraveni na možnou nepřízeň počasí, např. několika tisíci m² gumových podlah.
Jisté ovšem je, že se letošní ročník naposledy uskuteční ve Starých Žďánicích. Na příští rok Vám zajistíme stejně kvalitní a zajímavou lokalitu jako je právě pískovna Oplatil. Věříme ale, že si s námi letos festival se skvělou koupačkou užijete stejně maximálně, jako v minulých letech.

Vstupenky na LET IT ROLL OPEN AIR CZECH 2012 kupujte přímo TADY!

Top