DŮLEŽITÉ - ZMĚNA: Zápas o titul mistra světa profesionálního boxu

Oficiální společná zpráva organizátorů Galavečera se zápasem o titul mistra světa profesionálního boxu organizace WBO – zpráva  SES BOXING (GER) a DOUBLE INVESTMENTS Limited (Česká republika), vydaná 21. 9. 2011 ve 14:40 h.:


Magdeburg a Brno – 21. září 2011: „Vzhledem ke krátkodobému zranění mistra světa profesionálů v boxu (WBO) Sergeje Dzinziruka, doloženého oficiální lékařskou zprávou, nemůže být podle plánu uskutečněno v Brně, hale Rondo, 30. 9. 2011 utkání, jeho povinná obhajoba titulu, proti českému vyzyvateli, evropskému šampiónu, Lukáši Konečnému. Plánovaný Galavečer je tedy k v tomto termínu pořadateli odvolán.

 

O dalším postupu, novém a předpokládáme brzkém termínu Galavečera, vás, sportovní fanoušky, stejně jako naše partnery akce, budeme co nejdříve informovat.

 

Předprodeje vstupenek na Galavečer s bojem Lukáše Konečného (33), brněnského rodáka, žijícího s rodinou v Ústí nad Labem, boxera stáje SES BOXING, pokračují. Prodané vstupenky samozřejmě  z ů s t á v a j í  v  p l a t n o s t i  po stanovení definitivního data a hodiny Galavečera. Vstupné se nevrací!!!!

 

 

Obchodní ředitel DBI Josef Fiala: „Jednáme teď každý den se světovou organizací WBO a promotérem SES o novém termínu. Pevně věříme, že takto sice společně +chytíme+ pár týdnů zdržení, protože prostě respektujeme nemoc či  zranění, ale hlavně: že se úžasného zápasu Lukáše Konečného o titul mistra světa v ČR dočkáme! Naše společnost DOUBLE INVESTMENTS Limited a také SES se snaží udělat pro tuto akci maximum. Bereme to i jako srdeční záležitost. Byť se nám logicky v prodloužení trochu prodraží. Ale -  všichni se na Lukáše Konečného v ringu moc těšíme...“

 

Veškeré oficiální informace k akci, ke Galavečeru – původně plánovanému na 30. 9. 2011 – hledejte na těchto našich oficiálních stránkách: www.pestivbrne.cz

 

(„ Box bude a Lukáš Konečný bude nový mistr světa! Doufáme, že mu věříte tak, jako DBI, SES i naši partneři '').

Top