ZMĚNA: OUT OF THE DARK FESTIVAL TOUR 2011

POZOR! Několik změn u putovního festivalu OUT OF THE DARK!

Pod hlavičkou OUT OF THE DARK se 1. 10. v ČR, v PRAZE, zastaví a-capella metalisté VAN CANTO (Ger), norská goticko-metalová TRISTANIA (Nor) a 2 symfonic-metalové bandy - XANDRIA (Ger) a AMBERIAN DAWN (Fin). Původně rovněž potvrzená kapela REVAMP (Nl) však musela své účinkování na tomto festivalu zrušit, kvůli zdravotnímu stavu frontmanky Floor Jansen! Její osobní video zprávu o své nemoci najdete zde. O náhradní kapele se nyní jedná. Nicméně, turné startuje 30. září v Karlsruhe (Německo) a přestaví tyto 4 skvělé kapely po celé Evropě! Návštěvníci se mohou těšit na pompézní a výjimečný melodický metalový zážitek, nejlepší ve svém oboru!

Další změna se týká festivalové zastávky v PRAZE! Koncert se nakonec neuskuteční v původně oznámeném klubu Abaton, ale v klubu VAGON na Národní třídě 25 v paláci Metro!

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti!

ATTENTION! OUT OF THE DARK festival announces few changes!

Under the banner of OUT OF THE DARK, the a capella Metalers from VAN CANTO (GER), the Norwegian Gothic-Metal Band TRISTANIA (N) and the 2 Symphonic-Metal Bands , XANDRIA (GER) and AMBERIAN DAWN (FIN) are going on tour! Unfortunatelly originally confirmed band REVAMP (Nl) has to cancel its show, because of healthy reasons of Floor Jansen. Her personall video message to all of you here.  The tour begins at the 30th september in Karlsruhe (Germany) and will bring those 4 bands all around Europe! The visitors can look forward to pompous and exceptional melodic Metal in a class of its own.

At the end please notice also a venue change of a Prague´s stop 1.10.! The event takes place in a Club VAGON. 

Top