PRAGUE CITY FESTIVAL 2012 BLINK-182 PODPOŘÍ CLOU, CARTONNAGE, EDDIE STOILOW A THE POOH

Jen pár dní po premiéře Prague City Festivalu, na kterou zavítalo na 10 000 lidí, zahajujípořadatelé předprodej vstupenek na následující rok. Druhý ročník festivalu se uskuteční v pátek29.6.2012 a hostit jej bude opět pražské Výstaviště, které se jako festivalový areál velmiosvědčilo.

Návštěvníci se už v tento moment mohou těšit na americkou skupinu BLINK-182, která přijedepředstavit nové album. Se zahájením předprodejů pořadatelé zveřejňují také první potvrzenátuzemská jména – stálici naší poprockové scényCLOU, která by se do příštího léta měla ohlásit s novým albem, elektro-popové duoCARTONNAGE, jež právě boduje s novou deskou I'm Not Your Computer a bude zahajovat koncertUnderworld 6.7. v SaSaZu, stále populárnějšíEDDIE STOILOW- autory radiového hitu Frozen a multižánrovéTHE POOH, kteří zaujali i Green Day, když jim hostovali na posledním pražském koncertě.

 

Prague City Festivalu se dostalo pozitivních ohlasů i ze zahraničí. „O koncept festivalu projevilyzájem další dvě destinace v Evropě, se kterými nyní intenzivně jednáme.“sdělil ředitel PunxNotDead Borek Jiřík.

I proto se pořadatelé letos více porozhlédli po české scéně a zaměřili se na anglicky zpívajícískupiny, které by případně pod hlavičkou Prague City Festivalu mohly naší hudební scénureprezentovat v zahraničí.

Po přednostním nákupu se slevou a výměně vstupenek na příští rok, která byla nabídnutafanouškům Blink-182, je nyní na nadcházející ročník Prague City Festivalu prodáno 3 000vstupenek a 29.6.2011byl spuštěn standardní prodej. Původně anoncovanou věrnostní slevu sepořadatelé rozhodli poskytnout plošně a o slíbených 15% zlevnit všechny lístky, které bylypočínaje tímto datem uvedeny do prodeje. Sleva už je tudíž zahrnuta v ceně.

Vstupenky budou k dostání ve čtyřech cenových kategoriích – stání za 990 Kč, stání u pódia(platí jen pro hlavní scénu!) za 1290 Kč, Golden VIP za 2990 Kč a Platinum VIP za 4590 Kč. Vceně obou VIP kategorií je zahrnut přístup do extra VIP zóny umístěné v blízkosti hlavníhopódia s nealkoholickými nápoji, pivem a vínem zdarma. Golden VIP navíc nabízí vstup doprofesionální zóny a na afterparty 30.6. v MeetFactory.

Od dnešního dne jsou k dispozici všechny sektory s výjimkou kategorie Golden VIP, která budeuvedena do prodeje během několika následujících dní.

 

Předprodej vstupenek zajišťuje Ticketportal (www.ticketportal.cz)

Více na cityfestival.cz, ticketportal.cz a punxnotdead.cz.

Top