Last minute akce na cestu do 22. století s Underworld

Kultovní elektronická formace UNDERWORLD přilétá do Prahy, aby spolu s pražskou skupinou Cartonnage a DJem Johnem Culterem rozjela „vesmírnou“ party ve vyhlášeném „sci-fi“ klubu SaSaZu. Vydejte se s nimi na výlet do 22. století, nyní za last minute cenu 1+1, kdy k jedné zakoupené vstupence získáte druhou zdarma! Platí do vyprodání zásob.

 

Večer zahájí se svojí proslulou audio-vizuální show electro-popové duo CARTONNAGE, jehož tvorba v minulosti zaujala i Mobyho. Skupina na sebe poprvé strhla pozornost médií i posluchačů v roce 2008 albem Curiously Connected, za které získala cenu časopisu Filter a byla nominována na ceny Anděl i Óčko TV. Jejich koncertní program v SaSaZu už ale bude tepat převážně v rytmu žhavé, kritikou vysoce ceněné, novinky I'm Not Your Computer, která vyšla v závěru května.

 

Kolem půl jedenácté ovládnou pódium hlavní hvězdy večera – pánové Karl Hyde a Rick Smith z UNDERWORLD. Skupina, která patří mezi fenomény elektronické hudby a na této scéně nepřetržitě boduje od roku 1996, kdy se vyšvihla do čela hitparádových žebříčků s megahitem Born.Slippy.NUXX z „revolučního“ filmu Dannyho Boyla – Trainspotting. Svému početnému českému publiku, které na jejich vystoupení pělo chválu  již nejednou, nabídnou Underworld průřez celou svoji dosavadní kariérou i aktuální album Barking.

 

Na Underworld plynule naváže a v divoké jízdě bude pokračovat DJ JOHN CULTER, který bude udávat tempo tanečnímu parketu v exkluzivním tříhodinovém setu. John Culter patří aktuálně mezi nejžádanější české housové DJe. Pravidelně vystupuje na největších tanečních festivalech a opakovaně po boku světových hvězd jakými jsou Tiësto, Axwell, Sebastian Ingrosso, Laidback Luke, Sidney Samson, TV Rock a další. Od roku 2004 je také rezidentem největší evropské klubové tour SEXAPPEAL.

 

Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketportal. Standardní za 890 Kč, nyní však ve speciální last minute akci 1+1, kdy k jednomu zakoupenému lístku dostanete druhý zdarma. Pozor, platí jen do vyprodání zásob.

Vstupné do VIP sektoru zůstává neměnné, za 2.990 Kč si můžete dopřát komfort vlastních barů, nejlepší výhled na pódium a nealko, pivo, víno a long drinky do půlnoci zdarma.

Na VIP vstupenky se akce 1+1 nevztahuje.

 

Více na: www.ticketportal.cz, www.sasazu.com a www.punxnotdead.cz 

 

Top