SMOKIE - DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO NÁVŠTĚVNÍKY

Legendární Smokie táhnou na Brno s pořádnou rockovou show! 
17.3.2011 Pavilon G1, BVV Brno

Info a vstupenky na SMOKIE   zde

Jediný koncert populární britské kapely Smokie na jižní Moravě se odehraje v Brně ve čtvrtek 17. března 2011.  Mezi jejich největší hity patří písně Living Next Door To Alice, Don't Play Your Rock 'n' Roll To Me, Lay Back In The Arms Of Someone či Needles And Pins.
Kromě těchto klasik však na brněnském koncertě uslyšíte i záležitosti z jejich posledního alba „Take a Minute“, které vloni vyšlo původně pouze v Dánsku, kde se vyšvihlo až na 2. příčku oficiální hitparády. Následně bylo uvedeno na trh ve zbytku Skandinávie a také v Německu.

Vstupenky jsou v síti Ticketportal stále k dispozici.
 Info a vstupenky na SMOKIE   zde

Koncert Smokie v Brně proběhne ve čtvrtek 17.3. v Pavilonu G1 na výstavišti, čas otevření pavilonu je stanoven na 19:00.  Hudební produkce začne v 19:30h, přesný časový plán koncertu bude oznámen týden před koncertem.
Info a vstupenky na SMOKIE   zde

Nyní vám přinášíme organizační pokyny týkající se příjezdu či příchodu, parkování a další praktické informace.
 

1. Čas otevření

Pavilon G1 bude pro veřejnost otevřen v 19 hodin.

 

2. Příjezd k areálu autem a parkování

Pro vstup do areálu BVV použijte bránu č. 1 – hlavní vstup. Zde bude také umístěna pokladna pro zakoupení vstupenek a akreditační pokladna se seznamem hostů.  

GPS souřadnice této brány jsou: 49°11'18.08"N; 16°35'8.26"E

Parkování bude možné na parkovišti před hlavní bránou BVV.

 

3. Příjezd prostředky veřejné dopravy a vstup do areálu

Návštěvníkům, kteří nebudou cestovat autem, doporučujeme použít tramvaj – linka č. 1 ve směru Bystrc na zastávku Výstaviště – hlavní vstup.

 

4. Vstup do haly

V 19:00 se pavilon G1 otevírá pro návštěvníky. Vstup do pavilonu je z boku, bude viditelně označen.

 

5. Členění haly, pohyb po hale

Pavilon je členěn na sektory STÁNÍ a VIP TRIBUNY (sezení).

Návštěvník se vstupenkou do sektoru STÁNÍ se může pohybovat volně po celém pavilonu s výjimkou sektoru tribun, návštěvník s VIP vstupenkou po celém pavilonu.

Důležité upozornění: Vstupenky je nutné uschovat i po odtržení kontrolního útržku. Vstupenkou se budou prokazovat návštěvníci VIP tribun při vstupu do sektoru a vstupenku bude nutné předložit i při návratu do pavilonu.

 

Občerstvení budou zajišťovat bary s širokým sortimentem alkoholických i nealkoholických nápojů rozmístěné po obvodu haly a také několik stánků s jídlem. Pavilon bude vytápěný, návštěvníkům bude k dispozici velkokapacitní šatna a také toalety situované v průchodu k pavilonu G2. Samozřejmostí je kvalitní nazvučení koncertu (Tservis).

 

6. Není dovoleno vnášet do haly vlastní občerstvení a nápoje. Zákaz vstupu psů a domácích zvířat. Deštníky doporučujeme odložit v šatně. Fotografování a pořizování videozáznamů na profesionální techniku není dovoleno.


Info a vstupenky na SMOKIE   zde
 

Plán BVV



Info a vstupenky na SMOKIE   zde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top