ŘípFest 2010: OZZYMÁNIE už za necelý měsíc!

Přesnĕ za mĕsíc 28.8. propukne v České Republice OZZYMÁNIE, kdy kmotr heavy metalu OZZY Osbourne přijde k Řípu coby vládce naší zemĕ!

Ano, v sobotu 28.8.2010 na úpatí památné hory Říp se udĕje nĕco neobvyklého. Nad Krabčicemi a Rovném, nad místní vodárnou vlevo od aleje smĕřující k Řípu, v prostorách přirozeného amfiteátru bude uspořádán mega rockový koncert za účasti svĕtových legend tohoto hudebního žánru. "Pod Řípem proto,že je to místo naší národní sounáležitosti", řekl hlavní pořadatel Vladimír Veselý ze společnosti MV COVER s.r.o. Krásná scenérie Podřipska zaujala i agenty a manažery vystupujících umělců z Velké Británie a USA, kteří umělce reprezentují.

Na jednom pódiu vystoupí NAZARETH, bývalý frontman BLACK SABBATH se svoji novou skupinou a bývalý frontman a klávesista legendárních URIAH HEEP. Kapely URIAH HEEP,NAZARETH a BLACK SABBATH patřili k hardrockové špičce 70. let britských ostrovů ještě vedle takových velikánů rocku jako LED ZEPPELIN, PINK FLOYD ,DEEP PURPLE, atd. "Je to až nádherné, že Vy, hlavně starší návštěvníci pamatující různé zákazy ve vztahu k této hudbě z dob před 89.rokem, si budete moci vychutnat přítomnost Vašich oblíbenců na jednom pódiu pod památnou horou Říp", připomĕl Vladimír Veselý, pravý fanoušek rockové hudby. Takže už nebudeme napínat.

28.8. - Praotec Čech nebo Ozzy Osbourne?

Kmotr heavy metalu Ozzy Osbourne vystoupí jako hvĕzda večera ve 23 hod. Ozzy vydal album  "SCREAM", které vyšlo 22.6. t.r. a které se pouze za jeden týden od vydání vyšplhalo v ČR na 5. místo (Sony Music) a dokonce v USA na 4. místo. Jeho koncert je v rámci světového turné a my budeme první, kde zahajuje jeho evropskou část. Ve 21 hodin vystoupí jako speciální host Ozzyho nu-metalová skupina KORN z USA.  Stejnĕ jako Ozzy, i skupina Korn vydala 13.7.t.r.  novou desku "Remember Who You Are". Dále vystoupí ve svém celovečerním koncertě skotští NAZARETH. Ve skupině stále působí charismatický basák a zakládající člen PETE AGNEW a zpěvák s jeho chraplavým hlasem jména DAN MacCafferty .NAZARETH vystoupí v 19 hodin. Dalším zahraničním hostem je KEN HENSLEY s jeho norskou skupinou Live Fire, bývalý frotman z Uriah Heep. Pořadatel MV Cover s.r.o Vás tedy zve na jednodenní akci, kde si můžete odposlechnout čtyři plnohodnotné koncerty, každý v rozmezí až 90 min., od hlavních vystupujících umelců ze zahraničí. Úplnĕ poprvé v ČR vystoupí Deborah Bonham, sestra zesnulého Johna Bonhama ze slavných Led Zeppelin.

Novinka - České předkapely doplní skupina Gate Crasher

Gate Crasher budou koncertovat ve 12 hod. Z vybraných českých předkapel se dále představí Cocotte Minute, The Switch, Votchi, Krucüpisk a Navostro.
Sestava umĕlců jak ze zahraničí tak z tuzemska je teď již uzavřena.

Novinka - Autobusem na Řípfest z Prahy a zpĕt za pouhých 200,- Kč přes Ticketportal.cz, kupujte ZDE!

Pořadatelé této jednodenní akce se postarali o vynikající zázemí. Například, pro návštĕvníky přijíždĕjících z Prahy a okolí budou z Hlavního Nádraží odvezeny na Říp a po skončení koncertu zpĕt do Prahy pohodlnou autobusovou dopravou společnosti Data Autotrans s.r.o. za pouchých 200,- Kč. Pro držitelé platného průkazu ZTP (např. vozíčkáři), kteří potřebují doprovod, se připravuje bezbariérová plocha s vyvýšenou rampou a zábradlím a vstupenky pro nĕ jsou k zakoupení přes síť Tickeportal jako 1+1 vstupenka, kde doprovod je zdarma. To vše přes Tickeportal.

Novinka - Plzeňský Prazdroj partnerem ŘĺPFESTU

Plocha místa konání bude obklopena 8 velkokapacitními stany, kde se návštĕvník může občerstvit. Exklusivní partneři akce, Pilsner Urquell a Uzeniny Procházka zajistí koncertní občerstvení na vysoké úrovni, kde pivo bude 12% ležák od Plzeňského Prazdroje. Nealkoholické pivo bude součástí nabídky. Firma Coca-Cola, dodavatel nealkoholických nápojů a také partner akce, nabídla stánky s prodejem výrobků řady značky Coca-Coly.

Novinka - Veřejné stanování

Novinka - Pro rockové nadšence se připravilo provizorní veřejné stanování, pro které je určen areál v tĕsném sousedství místa konání.Otevírací a zavírací doba veřejného stanování bude upřesnĕna. Na místĕ a v okolí bude otevřeno nĕkolik parkovišť. Např. na Letišti v Roudnici nad Labem, z kterého bude zajištĕna pendlová autobusová doprava, přímo v obci Krabčice a na dalších místech v okolí Řípu. Z námĕstí Roudnice nad Labem bude také jezdit autobusová pendlová doprava na Říp. 

Nenechte se ujít tento unikátní zážitek. V rozhovoru pro Deník vyřídil OZZY českým fandům: "Čím lepší atmosféru vytvoříte a budete bláznit se mnou, tak já předvedu skvĕlou show a budu hrát déle"!
Vstupenky na ŘípFest 2010: OZZY OSBOURNE, KoRn, Nazareth, Ken Hensley koupíte přímo ZDE!
Cestovní kancelář ČEDOK, partner akce, prodává vstupenky ve všech pobočkách i s případnou dopravou

Více informací na oficiálních webových stránkách www.ripfest.cz

Top