Detail info
Close

ELO Former Members a Český národní symfonický orch

ELO Former Members a Český národní symfonický orch

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Kapela, o které John Lennon v 1979 řekl: "Pokud by THE BEATLES pořád existovali, hráli bychom právě takovou hudbu.“ Žádná jiná kapela před ELO nedosáhla takto perfektního spojení vážné hudby s rockem. Legendární Electric Light Orchestra se vrací na scénu ve velkém, neopakovatelném stylu a to v doprovodu Českého národního symfonického orchestru!
Electric Light Orchestra je kultovní britskou rockovou skupinou, která dosáhla největší popularity v 70. a 80. letech minulého století. Vznik ELO má své kořeny na začátku 70. let v Birminghamu, kdy zakladateli celého projektu byli členové skupiny The Move - Jeff Lynne, Roy Wood a Bev Bevan. K založení nové skupiny vedla touha vytvořit něco nového. Všechny kapely měly rockové obsazení a k tomu jsou potřeba i dechové nástroje, ale skupina s klasickými smyčcovými nástroji a klavírem - to by bylo něco nového! Takové hity jako "Livin thing", "Mr.Blue Sky" nebo "Don´t Bring Me Down" mají všechny vlastnosti beatlesovských šlágrů - melodické, chytlavé, zajímavě aranžované. Žádná jiná kapela dosud nedosáhla takto perfektního spojení vážné hudby s rockem.  Kapela nahrála 12 studiových alb, získala 9 zlatých, platinových a multiplatinových desek.
V listopadu v Praze budete mít neopakovatelnou možnost poslechnout si ty největší šlágry ELO živě: Can't Get It Out of My Head, Rock'n'roll Is King, Hold On Tight, Here is the news nebo cover pisně od Chucka Berryho Roll Over Beethoven. Vedle „starých známých“ muzikantů z původního složení, houslisty Mika Kaminského, basisty Kellyho Groucutta, dirigenta Louisa Clarka, vystoupí i další vynikající hudebníci s kratší působností v ELO - kytarista Phil Bates, bubeník Gordon Townsend a zpěvák a skladatel Eric Troyer. To vše s nenahraditelným Českým národním symfonickým orchestrem! Zaručeně se můžete těšit na energické vystoupení a hudební zážitek nejvyšší kvality!
Více na www.makroconcert.com

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top