Detail info
Close

The Boom Beatles Revival Band + PETE BEST

The Boom Beatles Revival Band + PETE BEST

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

22. Vánoční koncert The Boom Beatles Revival Band & Orchestra
HOST: PETE BEST & PETE BEST BAND (GB/ Liverpool)
Skupina The Boom byla založena v roce 1990 a od svých počátků se zabývá reprodukcí skladeb skupiny The Beatles. Od roku 1997 vystupuje skupina s orchestrem složeným z profesionálních a poloprofesionálních hudebníků, díky kterým je možno živě provádět studiové skladby z pozdější tvorby The Beatles v originálních aranžmá.
V rámci programu 22. Vánočního koncertu by měl nejprve vystoupit taneční soubor Severočeského divadla opery a baletu a předvést část tanečního představení The Beatles - The Doors, ve kterém The Boom účinkují jako hudební doprovod. Představení má premiéru 23.11.2012.
Hlavním hostem koncertu je PETE BEST, legendární bubeník, který s The Beatles v letech 1960 – 1962 vystupoval např. v Liverpoolu a Hamburku a nahrál a vydal se skupinou několik skladeb, těsně před vypuknutím Beatlemanie, kdy byl nahrazen Ringo Starrem. V repertoáru Pete Besta jsou skladby, které Beatles hráli mezi lety 1960-1962, včetně prvních atuorských písní dvojice Lennon McCartney.
The Boom vystoupí tradičně se svým orchestrem ve více než dvouhodinovém programu se skladbami z pozdějšího období tvorby The Beatles. V originálních aranžích zaznějí známé hity jako Yesterday, Strawberry Fields Forever, All you need is Love a další. Zahrají i Lennonovy a Harrisonovy skladby z éry po Beatles. Na závěr koncertu zahrají The Boom Beatles Revival Band sérii skladeb z počátků Beatlemánie.
V přísálí bude současně probíhat výstava fotografií The Boom zachycující atmosféru tří návštěv Liverpoolu a historii skupiny. Návštěvníci koncertu si budou mít možnost nechat vytisknout na koncertě pořízené fotografie na tiskárnách Epson. Speciální úprava sálu nabídne místa k sezení a ke stání.

Více info ZDE!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture The Boom Beatles Revival Band + PETE BEST
Top