Detail info
Close

RED BULL FLYING BACH

RED BULL FLYING BACH

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Red Bull Flying Bach v Praze
Karneval pohybů v podání legendární breakdancové crew z Berlína a k tomu energický klavír z pera mistrovského německého skladatele J.S. Bacha - to je unikátní spojení pro představení Red Bull Flying Bach, jež se brzy představí čekému publiku v Praze.

Nápad spojit pouliční umění s hudbou přepychových koncertních sálů se před pár lety zrodil v hlavě hlavního choreografa Vartana Bassila. Uznávaný bboy nazkoušel s tanečníky z berlínské taneční školy Flying Steps téměř 70 minutovou nálož, při níž se na jednom pódiu prolíná mix breakdancu a moderního tance s prvotřídní klasickou hudbou z Bachova cyklu Dobře temperovaný klavír. Přímo před očima diváků tak vzniká ojedinělé spojení, jaké scény světových síni dosud nezažily. Česká zastávka je součástí světové tour po 14 zemích, jež navazuje na loňské beznadějně vyprodané evropské turné.

Více informací na www.redbull.cz/flyingbach nebo na www.redbullflyingbach.com

Termíny:
29.10:2012 20:00
30.10.2012 20:00
31.10.2012 20:00 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture RED BULL FLYING BACH
picture RED BULL FLYING BACH
Top