Detail info
Close

THE BEST OF BLACK GOSPEL

THE BEST OF BLACK GOSPEL

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

The BEST of Black Gospel
Jen stěží uvěřit, ale podařilo se: výběr nejlepších zpěváků Gospelu ze Spojených států spojit v jednom souboru!
The BEST of Black Gospel se v provedení nejznámějších a nejkrásnějších Gospelsongů všech období dotýká mnoha lidských emocí. Tito vyjímeční umělci nabídnou ve dvouhodinovém programu, s vlastním instrumentálním doprovodem, ty nejznámější a nejkrásnější Gospelsongy. Zazní světově známé tituly jako Oh Happy Day, Amen, Whole World in his hands, Joshua fit the Battle, Down by the Riverside, Kumbaya, Walk in Jerusalem. Vynikající kvalita souboru je charakterizována stálou přítomností v hlavních televizních produkcích ARD a ZDF. 
Ve vystoupení těchto umělců se představí špičková úroveň gospelové scény. Např. Gregory M.Kelly, který spolupracoval se jmény jako Diana Ross a Steve Wonder, nebo vůdčí osobnost, famózní Reverend Charles Lyles. Dále byli pro soubor získáni prestižní zpěváci jako Dorray Lyles, dříve vůdčí osobnost Harlem Gospel Singers, Tiffany Andrews, Daphanie P. Wright nebo Lerato Sebelle, která mimo jiné nadchla v muzikálu The Lion King. 19.01.2010 soubor vystoupil ve speciálním vysílání televize ZDF Srdce pro děti, moderovaném Thomasem Gottschalkem, ve kterém sbírkou podpořili spolu s Mariem Müller Westernhagenem děti v zemětřesení postiženém Haiti.
The BEST of Black Gospel je ozdobou gospelové scény a každý člen souboru patří k tomu nejlepšímu ve svém žánru. Tento rok se chystá soubor na své deváté velké evropské turné a již popáté zavítá také do České republiky.
The BEST of Black Gospel je souborem, který svou profesionální úrovní patří k nejžádanějším v Evropě. Každý koncert tohoto souboru patří k vyjímečným zážitkům. Věříme, že to může být i vyjímečný dárek pod stromeček, kterým můžete potěšit vaše blízké a přátele.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE BEST OF BLACK GOSPEL
Top