Detail info
Close

OTMOROZKI (Parchanti)

OTMOROZKI (Parchanti)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

SIGNECO a MEZINÁRODNÍ FESTIVAL DIVADLO Plzeň uvádí divadelní hru OTMOROZKI (Parchanti) v provedení akademického studia MCHAT a divadelního projektu Sedmé studio (Seďmaja studija).´

Hra Otmorozki, kterou společně napsali Kirill Serebrennikov a Zachar Prilepin na motivy Prilepinova díla (včetně kontroverzního románu Saňka), obdivuhodně plasticky a nekompromisně zobrazuje mládež, narozenou na konci 80. let — jsou to ti, kteří vychází do ulic a celou silou nelítostného mládí volají po svobodě, pravdě a konec konců i po vlasti. Právě oni jsou označování jako Otmorozki.

„Divadelní představení je vědomě oproštěno od občanského patosu – je provokativně antispolečenské, antietické, pobuřuje nestandartní lexikou a řinčením pouličních zátarasů, které nic a nikoho nezastavují, ale naopak se zdá, že ruší všechny existující zákazy – a to jak fyzické, tak morální. K lecčemu přivyklí evropští diváci při premiéře divadelní hry Otmorozki v Berlíně nepohnutě a konsternovaně sledovali představení, doslova jako ve stavu omráčení. „To přece není možné,“ zašeptal kdosi anglicky,“ uvedl časopis New Times.

V roce 2012 představení Otmorozki získalo ruského divadelního Oskara – cenu Zlatá maska za nejlepší dramatickou práci malých forem.

Inscenace – Kirill Serebrennikov

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture OTMOROZKI (Parchanti)
Top