Detail info
Close

MAGDALENA KOŽENÁ

MAGDALENA KOŽENÁ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

 Po úspěšné a kritikou vřele přijaté řadě vystoupení s Venice Baroque Orchestra ve střední Evropě zavítá proslulá mezzosopranistka Magdalena Kožená v říjnu v rámci koncertního turné také do rodného Brna. Pěvkyni světového renomé tentokrát doprovodí nejlepší český soubor staré hudby Collegium 1704, který si již získal významné renomé také v zahraničí. Dirigentské taktovky se opět ujme Andrea Marcon, který je špičkovým, světově uznávaným odborníkem na historicky poučenou interpretaci staré hudby. Program koncertu je sestaven z operních a oratorních árií velikánů barokní hudby, italského mistra Antonia Vivaldiho, z jehož díla zazní ukázky z oper Orlando furioso, Farnace a Griselda a z díla německého genia působícího v Anglii, Georga Friedricha Händela, jehož umění budou reprezentovat čísla z opery Ariodante a z oratoria Joshua. Program doplní instrumentální skladby obou skladatelů, v rámci kterých se představí špičková flétnistka Anna Fusek a fagotistka Györgyi Farkas.
Magdalena Kožená – mezzosoprán / Anna Fusek – flétna / Györgyi Farkas – fagot / Collegium 1704 / Andrea Marcon – dirigent
A. Vivaldi: Symfonia C dur pro smyčce a continuo Rv 111
G. F. Händel: With Darkness Deep (Theodora)
A. Vivaldi: Koncert pro fagot F dur, RV 488 Ho il cor già lacero (Griselda) Gelido in ogni vena (Farnace)
A. Vivaldi: Koncert pro smyčce d moll, RV 127
G. F. Händel: Oh, had I Jubals’ lyre (Joshua) Scherza infida (Ariodante)
A. Vivaldi: Koncert C dur, RV 443
G. F. Händel: Where Shall I Fly (Hercules)
www.kozena.cz
www.cema-music.com
www.deutschegrammophon.com  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top