Detail info
Close

Zápas o titul mistra světa v boxu WBO 2011

Zápas o titul mistra světa v boxu WBO 2011

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Odveta o titul mistra světa WBO lehké střední váhy (69.8kg) mezi šampiónem Sergejem Dzinzirukem a vyzyvatelem Lukášem Konečným se uskuteční 30.9.2011 v brněnské hale Rondo. Další duely večera jsou zatím v jednání, ale pořadatel přislíbil další zajímavé zápasy českých boxerů a to i brněnských. Odhadem by na večeru mělo být k vidění celkem 8 profesionálních duelů.
Lukáš Konečný vyzve v boji o titul titul mistra světa organizace WBO se Sergejem Dzinzirukem 30. září v brněnské hale Rondo. Termín oznámil Miroslav Sukač ze společnosti Double Investment Limited.
Lukáš Konečný S Dzinzirukem se Konečný už jednou v ringu setkal, v roce 2008 v Drážďanech ale zápas o titul mistra světa organizace WBO prohrál na body. Ukrajinec však podle odborníků triumfoval neprávem. Nyní se „Chirurg“, jak se Konečnému přezdívá, bude pokoušet o titul znovu.
Poslední souboj svedl český boxer letos v květnu s Francouzem Huseynem Bayramem v Ústí nad Labem, a i když si ze svého jubilejního padesátého zápasu v profiringu odnesl prasklý ušní bubínek, titul mistra Evropy obhájil. Na svém kontě má doposud 47 vítězství.
I když Konečný žije v Ústí nad Labem, možná nejdůležitější zápas své profesionální kariéry naplánoval do rodného města. „Je to pro mě navíc odveta s Dzinzirukem, tehdy si myslím, že jsem prohrál nezaslouženě,“ přidává zvláštní motivaci. Zápas se mohl konat v zámoří nebo v Německu a vyšel by pro Konečného finančně lépe. Český profesionál ale chtěl boxovat doma. „Radši se vzdám spousty peněz, přijdu možná o statisíce, ale chci titul vrátit domů. V Brně bude plná hala a myslím, že pokud Dzinziruk předvede takový výkon, jako naposledy, nemůžu prohrát,“ říká Konečný.
Zdroj: erasport.cz/ profoboxing.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Zápas o titul mistra světa v boxu WBO 2011
Top