Detail info
Close

Terakotová armáda Prvního čínského císaře

Terakotová armáda Prvního čínského císaře

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Výstava Terakotová armáda Prvního čínského císaře představuje na ploše více než 2000 m2 vysoce hodnotné, v současné době nejdokonalejší repliky terakotové armády na světě.

Výstava umožní návštěvníkům prožít nevšední kulturní zážitek, historickou krásu v podobě mnoha desítek skvostných exponátů – zbraně, šperky, předměty každodenního použití, rituální objekty, především však, jak již sám název výstavy napovídá, terakotové bojovníky - figury různých hodností, od úředníků přes důstojníky, generály, lučištníky či vozataje…

Nejpoutavější součástí této fascinující výstavy je rekonstrukce části vykopaného příkopu, kde byla v roce 1974 terakotová armáda objevena a stala se tak jedním z nejpůsobivějších a nejobdivovanějších odkazů čínské historie.

Na speciálním podiu se návštěvníci stanou součástí mystické show doprovázené světelnými a hudebními efekty, to vše za doprovodu napínavého vyprávění… Jednotlivé figury jsou osvětlovány, divák je vtažen do poutavého děje a vydává se na fascinující cestu časem…

Další část výstavy jej přenese do nedávné minulosti… Přesněji do roku 1974, kdy byla terakotová armáda chudými rolníky při kopání studny objevena… To vše na plátně velmi zajímavého a atraktivního příběhu v kinosále výstavy.

Celá rozlehlá expozice je doplněna a obklopena bohatými texty, velkoformátovými ilustracemi a nádhernými fotografiemi - divák je tak záhy po vstupu do výstavy přenesen do strhující a dodnes fascinující čínské historie.

Druhy vstupenek:

Dospělí PO - PÁ (platí od pondělí do pátku)
Rodinné vstupné PO-PÁ (platí od pondělí do pátku)

Dospělí SO - NE (platí od soboty do neděle)
Rodinné vstupné SO-NE  (platí od soboty do neděle)


Rodinné vstupné: 2 dospělí a maximálně 2 děti do 18 let

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top