Detail info
Close

DAVID LOMELI - GALAKONCERT MEXICKÉ OPERNÍ HVĚZDY

DAVID LOMELI - GALAKONCERT MEXICKÉ OPERNÍ HVĚZDY

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Státní opera Praha, Wilsonova 4, Praha 1

D. Lomeli se narodil v Mexico City, kde na sebe brzy upozornil krásou a znělostí svého hlasu. V roce 2006 vyhrál, jako první Mexičan v historii, první cenu v soutěži „Operalia“ Placida Dominga. A navíc v kategorii opera i zarzuela, to se před ním nikomu nepodařilo! Další první ceny: Národní soutěž tenorů Nicolase Urcelay v Meridě v Mexiku, v Palm Beach Opera Competition, Montserrat Caballé Competition, Zachary Foundation and Jose Iturbi Voice.
V San Francisco Opera se stal členem prestižního programu Adler Fellowship a v roce 2009 zde debutoval v roli Alfredo Germonta v La Traviatě, pod vedením D. Runniclese. V březnu tohoto roku ho čeká velmi prestižní premiéra s Berlínskými filharmoniky ve Verdiho Requiem, pod taktovkou M. Jansonse. Uvidíme jej na jevištích v Deutsche Oper Berlin, Santa Fe Opera, Canadian Opera Company, Houston Grand Opera, Cologne Opera a Oper Frankfurt.

DAVID LOMELI – TENORE, MEXICAN OPERA STAR
Born in Mexico City, D. Lomeli is quickly gaining notice for the beauty of his voice. A first-prize winner in Placido Domingo’s 2006 Operalia, Mr. Lomeli is the first Mexican tenor ever to have won the First Prize, and the first singer ever to win both the opera and zarzuela divisions in this world-renowned competition.
Another first-prizes: Nicolas Urcelay in Merida, Mexico / Palm Beach Opera Competition, Montserrat Caballé Competition, Zachary Foundation and Jose Iturbi Voice Competition.
Mr. Lomeli joined San Francisco Opera as a member of their prestigious Adler Fellowship and in 2009 he made his debut there as Alfredo Germont in La Traviata, conducted by D. Runnicles.
In March 2010 he also makes his debut with the Berliner Philharmoniker in Verdi’s Requiem, conducted by M. Jansons. We will see him on the stages of the Deutsche Oper Berlin, Santa Fe Opera, Canadian Opera Company, Houston Grand Opera, Cologne Opera and Oper Frankfurt.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top