Detail info
Close

ŽEBŘÍK 2009

ŽEBŘÍK 2009

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ŽEBŘÍK 2009

Slavnostní vyhlášení prestižních cen ŽEBŘÍK 2009 proběhne 5. března od 20 hodin v plzeňském Domě kultury Inwest. Během pětihodinového programu, budou opět oceněni první tři nejlepší interpreti a skupiny v deseti kategoriích kategorii.

Koncertně se představí např. Nightwork, UDG, Tata Bojs, Vypsaná fixa a mnozí další.

Speciální „best of“ představení chystá Dan Bárta, který zazpívá se všemi nejdůležitějšími kapelami své kariéry – zazní hity Alice, Illustratosphere, J.A.R., Snowboarďáci a Sexy Dancers!

„Dan Bárta v Plzni odstartoval svou úžasnou kariéru, bývá pravidelným účastníkem i častým vítězem Žebříku, takže je bezpochyby nejvhodnějším kandidátem na tuhle koncertní specialitku. Loni se navíc zaskvěl jako host nezapomenutelné show Glenna Hughese, a tak ho fanoušci letos jistě rádi uvidí v hlavní roli. Na pódiu se během večera objeví všichni jeho nejdůležitější spoluhráči, “ komentuje tento unikátní koncertní projekr Jarda Hudec za pořádající magazín REPORT.

Druhá scéna bude ve znamení hiphopu a taneční hudby v podání předních DJs. Další program bude pokračovat na after party ve vyhlášeném plzeňském klubu Buena Vista.

Žebřík 2009 je hlavní akcí kandidatury Plzně na Evropské hlavní město kultury 2015. Více na www.plzen2015.eu.

Další info a pravidla hlasování najdete na www.ireport.cz nebo v REPORTu 1-2/10, který navíc obsahuje CD Best Of 2009.

Žebřík 2009 5. 3. 2010
DK Inwest Plzeň, Americká 49 20.00 – 03.00 hod

VIP vstupenka: zahrnuje rezervaci místa na VIP balkoně, vstup a bezplatnou konzumaci v backstage baru, vstup na after party a nový REPORT s DVD a CD 990 Kč

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ŽEBŘÍK 2009
Top