Detail info
Close

Movember FMX Gladiator Games Afterparty

Movember FMX Gladiator Games Afterparty

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

28. listopadu se v Praze odehraje 10. ročník FMX Gladiator Games, show, která si za dobu své existence vydobila přední místo mezi sportovními a adrenalinovými akcemi roku. Po každém ročníku FMX Gladiator Games následovala vyhlášená afterparty, vždy však uzavřená pro veřejnost. Vše se změní 28.11. v klubu Sasazu – letošní afterparty bude prvně přístupná veřejnosti. Afterparty spojená nejen s FMX, ale také s dobrou věcí. Movember afterparty, na které vystoupí Stereo MC´s live!

Stereo MC´s, kapela z londýnského Brixtonu položila koncem 80tých let jeden ze základních kamenů britského hip-hopu a se singlem „Elevate My Mind“ se stala první anglickou hip-hop skupinou, která se vyšplhala do čela amerického hudebního žebříčku. V současné době jsou Stereo MC´s označováni za nejlepší bílou hip-hop kapelu na světě.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top