Detail info
Close

Moscow Virtuosi

Moscow Virtuosi

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Moscow Virtuosi vystoupí před českým publikem

V České republice vystoupí v rámci evropského turné vynikající houslový virtuóz, dirigent a nepřehlédnutelná postava společenského života, Vladimir Spivakov. Společně se Spivakovem se českým posluchačům představí světově proslulé hudební těleso Moskevští vituozové (Moscow Virtuosi). V tomto orchestru se za dobu jeho existence vystřídali takoví mistři jako M. Rostropovič, J. Bašmet, E. Kisin, I. Menuchin, P. Cukerman, Š. Minc, M. Pletnev, J. Norman, S. Sondeckis a další.
Orchestr Moscow Virtuosi se zúčastnil mnoha mezinárodních hudebních festivalů a soutěží, za všechny jmenujme festivaly v Salzburgu, Edinburgu, Florencii a Pompejích, Luzernu a Gstaadu, Rheingau atd.

Turné je uspořádáno u příležitosti 30. výročí založení tohoto vynikajícího hudebního tělesa.

V České republice se Virtuozové představí na dvou koncertech:
28. října v brněnském Národním divadle (Mahenovo divadlo) a
29. října v pražském Rudolfinu (Dvořákova síň)

Program koncertu zahrnuje nejen klasická díla (Mozart, Čajkovskij), ale i moderní šlágry (Kančeli, Pärt, Piazzola). S orchestrem jako sólista vystoupí teprve jednadvacetiletý ruský hráč na akordeon – Nikita Vlasov, jenž je laureátem řady mezinárodních soutěží a festivalů.

Kompletní znění tiskové zprávy naleznete zde.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top