Detail info
Close

ABBA THE SHOW: The Ultimate Tribute Show

ABBA THE SHOW: The Ultimate Tribute Show

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Abba The Show poprvé v Brně !!!
Brno čeká v únoru 2010 strhující zážitek. Do nejmodernějšího pavilonu na brněnském výstavišti – pavilonu P s kapacitou až 18000 lidí přijede velkolepá show ve stylu slavné skupiny Abba – originální švédský projekt Abba The Show. Po vyprodaných koncertech loni v Praze a Ostravě, které navštívilo 20000 lidí, se můžeme těšit na tento téměř tříhodinový zážitek také v Brně. Během večera zazní na podiu většina slavných hitů Abby a na podiu se objeví také původní švédští hudebníci ze slavné Abby – čtveřici umělců (těšit se také můžete na saxofonistu Ulf Anderssona a kytaristu Janne Schaffera) na podiu doplní symfonický orchestr The National Symphony Orchestr of London pod vedením Matthewa Freemana a dětský sbor. Připraveny jsou dobové projekce na 20ti nejmodernějších led stěnách, které umocní úžasnou atmosféru koncertu, profesionální světelná show a strhující efekty. Díky nejmodernějším projekcím, světelné a zvukové aparatuře koncert Abba The Show v mnohém dokonce předčí koncerty Abby ze 70. let., jak si jej pamatujete pouze z TV!
Během večera se můžeme těšit na všechny písně, které obsazovaly přední místa světových hitparád - Take a Chance on Me, Ring Ring ,Honey Honey, I Do, I Do, I Do, I Do, I Do, Mamma Mia ,Fernando ,Chiquitita, Suzy Hang Around, Rock Me, Why Did It Have to Be Me, S.O.S., Knowing Me, Knowing You, Money, Money, Money, Eagle, Dancing Queen, The Winner Takes It All, The Visitors, Lay All Your on Me, When All Is Said and Done ,Voulez-Vous, Super Trouper, Gimme! Gimme! Gimme!, So Long ,Does Your Mother Know, Waterloo, Thank You for the Music…… Nejoriginálnejší a nejlepší Abba od dob Abby - Abba The Show! 
www.abba-the-show.com    
www.brnokoncert.cz
Zájem o lístky je mimořádné velký, proto neváhejte a zakupte si lístky co nejdříve! 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ABBA THE SHOW: The Ultimate Tribute Show
Top