Detail info
Close

Samantha Fox & Michal David

Samantha Fox & Michal David

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Dvojkoncert Samantha Fox, Michal David
10.10.2009 od 20 hodin
Místo konání: Hala Vodova Brno
cena: sezení 590,-, stání 490,-
V sobotu 10.10.2009 se v brněnské hale Vodova uskuteční unikátní setkání hvězd disco hudby zlatých 80.let ! Od 20 hodin proběhne dvojkoncert britské disko-královny Samanthy Fox a českého pop idola Michala Davida. Písně obou interpretů se nesmazatelně zapsaly do historie hudby 80.let. Zatímco Samantha vypustila do světa své první hitové album Touch me v roce 1986, o 6 let starší Michal David vydává své první album o 6 let dříve. Londýnská rodačka Samantha Fox zahájila svou kariéru jako modelka už ve svých 16 letech. O necelé 4 roky později prorazila se svým debutovým singlem „Touch me (I want your body)“, který katapultoval novou tvář showbyznysu na výsluní. Singl zabodoval v hitparádách po obou stranách Atlantiku – v domovské Británii a Itálii obsadil třetí pozici, v USA a Německu se umístil čtvrtý, hitparádám v Kanadě, Jižní Africe a v Austrálii jeden čas vévodil. U protinožců se navíc stal jedním z nejúspěšnějších singlů celých osmdesátek.
Michala Davida není třeba českému publiku sáhodlouze představovat. Tento zpěvák a skladatel je v hudebním průmyslu činný již od roku 1980 až do současnosti. Vydal 16 sólových alb, spousta jeho muziky se objevila ve filmech, ať už českých (Vítr v kapse, Discopříběh, Láska z pasáže) nebo zahraničních (Hostel) a při vyslovení jeho jména si každý vybaví některou z jeho notoricky známých skladeb, jako např. Nonstop.
10. října vás tedy v brněnské hale Vodova čeká pořádná porce disca 80.let, které se prolínalo mládím dnešních třicátníků a čtyřicátníků. Přijďte si s námi zavzpomínat!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Samantha Fox & Michal David
Top