Detail info
Close

BOŘEŇ MYSTERIA OPEN AIR 2009

BOŘEŇ MYSTERIA OPEN AIR 2009

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BOŘEŇ MYSTERIA OPEN AIR 2009
27.6.2009 od 12:00 hod. 
Jako hlavní tahák se představí legendární brazilská metalová vichřice SEPULTURA, která se na festival v ČR vrací po dlouhých 2 letech a jako vždy se vášnivě polaská s Vašimi sluchovody ! Jako velmi ojedinělá atrakce dále vystoupí americký HC Metal New York Allstar band BLOODCLOT, nový projekt členů amerických HC Metal formací Biohazard, Cro-Mags, Downset, Pro-Pain, The Spudmonsters a Merauder. A aby jste se skutečně k smrti nenudili a neměli roupy, hřeb Vám do hlavy zarazí současní nástupci Trash Metalové scény 80. a 90.let, američtí WARBRINGER, kteří jsou médii označováni za nástupce Slayer! Špinavý garážový punk rock´n´roll dvoumetrového pološíleného amerického černocha, který si říká LORD BISHOP, potěší hlavně milovníky poga a rock´n´rollu. Dále se představí zástupci české scény PLEXIS, POST-IT, INNOCENS, APPLE JUICE, S.P.S., STATUS PRAESENTS, CALATHEA, BEAUTIFUL CAFILLERY atd. a hudební skupiny z regionu severočeské uhelné pánve. Ke správnému open air hudebnímu festivalu patří kvalitní muzika, krásná příroda, přátelé, pohodová atmosféra a něco dobrého k jídlu a pití.
Vstupné :
do 30.4. 450,-Kč 
do 27.6.2009 cena 500,-Kč
na místě - 590,-Kč
Prvních 100 odvážlivců, kteří v Sobotu 27.6.2009 dopoledne absolvují výstup na vrch Bořeň, se dočkají příjemné odměny formou 50% slevy na vstupné na náš festival (na vrchol Bořně vede od bílinského vlakového nádraží okružní, zeleně značená turistická cesta, která obchází úpatí hory Bořeň a vrací se zpět do výchozího místa. Od rozcestníku na jižním úbočí hory odbočuje z této zelené okružní turistické stezky vrcholová, rovněž zeleně značená pěšina, která Vás dovede na skalnatou špičku vrchu Bořeň).

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top