Detail info
Close

Berry

Berry

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BERRY (Fr)
3. 5. 2009 od 19.30
Palác Akropolis, Kubelíkova 27, Praha
Na začátku května se u nás poprvé představí Berry, umělkyně, kterou miluje celý frankofonní svět a její popularita se rychle šíří dál. Není divu, neboť v dnešním uspěchaném a hektickém světě nabízí Berry hudbu, která je neskutečným pohlazením po duši. Zlaté časy šansonu s nábojem současnosti a lehkostí vánku, který otevírá srdce nejednoho posluchače. Pro francouzský hudební průmysl je jedním z nejlepších exportních artiklů.  Album "Mademoiselle", které ve Francii vyšlo před rokem, patřilo po dlouhé týdny k nejprodávanějším domácím titulům.U nás jsou francouzské interpretky vždy vystaveny jakémusi umělěckému podobenství s Amélií z Montmartru. Její koncert 3. května vás přenese někam úplně jinam, nechá zapomenout na stres všedních dní a pohladí po duši. Navíc na začátku Máje, měsíce, který je láskou a romantikou přímo protkaný... 
Koncert Berry se uskuteční ve spolupráci s Francouzským institutem v Praze a Palácem Akropolis. Mediálním partnerem koncertu je Radio 1. 
www.youtube.com/desetpatnactka
www.casadeberry.com
www.1015.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top