Detail info
Close

Olga Kern

Olga Kern

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

RUSKÁ KULTURA V ČESKÉ REPUBLICE 2008

středa 26. 11. 2008 v 19.30
Pražský hrad – Španělský sál (Praha 1)
OLGA KERN a FILHARMONIE BRNO
klavírní koncert

OLGA KERN (1975) se narodila v hudební rodině, která je přímo spřízněna s Čajkovským a Rachmaninovem. Na klavír hraje od 5 let, je laureátkou celkem 11 mezinárodních soutěží a jejím největším úspěchem je první místo na Mezinárodní klavírní soutěži Vana Cliburna v Americe.
Vystupuje jako sólistka s orchestry (Královská filharmonie, Orchestr Kirovova divadla, Moskevská filharmonie, Česká filharmonie aj.) i se sólovými recitály. Spolupracuje se sólisty a dirigenty světových jmen (Vladimir Spivakov, Zdeněk Mácal, Leonard Slatkin, Christoph Eschenbach, Pinchas Zukerman, Valery Gergiev), účinkuje v nejprestižnějších koncertních scénách – Velkém sále Moskevské konzervatoře, Symphony Hall v Osace, salcburském Festspielhausu, milánské La Scale nebo Tonhalle v Curychu. Nahrává exkluzivně pro vydavatelství Harmonia Mundi.
 
Generálním partnerem koncertu je Korporace TVEL. Hlavním producentem projektu Ruská kultura v České republice 2008 je reklamní společnost SNIP & CO.

Olga Kern - klavír/piano
Filharmonie Brno
Stanislav Vavřínek
- dirigent/conductor

Program koncertu:
Sergej Prokofjev
– Láska ke třem pomerančům, suita z opery op. 34bis
Alexandr Borodin – Polovecké tance
Sergej Rachmaninov – Koncert pro klavír a orchestr d moll č. 3 op. 30

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top