Detail info
Close

PRAGO UNION

PRAGO UNION

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

GENERÁLNÍ VIDEA PRAGO UNION

Pravidla hiphopu nikde napsaná nejsou a něco, co není sepsané, lze jen těžko porušit. Svoje nepsané zákony ale má. Reklama a promo je činnost o dost sofistikovanější a pravidly svázanější. Když se ale mezi tyhle dva obory hodí samorost, jako je kapela Prago Union, jsou všechny pravidla tak trochu jedno. Funguje to. To je zřejmé. Ale proč a jak? Možná spíš než „promakávat, jak udělat skandál a přitom dělat jenom randál“ stačí jít s kůží na trh, neplýtvat časem svým, ani posluchačovým. Originalitu namíchat s osobitostí, skills s pílí a ono to tak nějak přijde. Teď těžko uchopitelné a popsatelné těleso přichází se svým koncertem roku, kde oslaví 10 let na scéně a reunion původní sestavy za majkem. Velké haló ale netřeba. Jejich lidi „ví svý“ a když nebudou chtít, nemá je cenu masírovat. Už dneska - ve čtvrtek 15.11. bude Lucerna Music Bar patřit Prago Union. Už poněkolikáté a zase jinak. Tady je poslední návdavek: 2 videa ze zkušebny, kde se to celý otesává.

Co čekat na bojišti si udělejte představu sami. Na cvičišti každopádně smrádek jak ve fotbalový šatně. A to není žádná divočina. Tady myslím nebude mít nikdo problém poznat rozdíl mezi MCm a Olgou Šípkovou… Olga se totiž nestavila a nácvik spartakiádní choreografie se tedy odkládá. Na věčnost. Stavili se jiní. Vyvr-Hell. Uprchlík. Zmetek. Kato. Dědek. DJ Maro. Livě Band. Krotitelé dechů. Příjemný “Metronom“ dal ještě Dědek za majkem sám, ale tak plná palba jako na “Uprchlíka“, to ještě lidská bulva Na Topole neviděla. Tam už vážně nebyla kam plivnout.

Vyvr-Hell Boombox
PRAGO UNION & hosté
Livě Band Dědek
Krotitelé dechů
Speciální projekce alá Lunchmeat.cz
15.11.2012, Lucerna Music Bar, Praha

Metronom livě @ zkušebna: http://youtu.be/-OO_4i1q_RQ

Uprchlík livě @ zkušebna: http://youtu.be/g6oXDm47zjo

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture PRAGO UNION
picture PRAGO UNION
picture PRAGO UNION
picture PRAGO UNION
picture PRAGO UNION
picture PRAGO UNION
picture PRAGO UNION
Top