Detail info
Close

The Beach Boys

The Beach Boys

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

THE BEACH BOYS
16. 6. 2019 Praha Lucerna
Vstupenky od 6. 2. 2019 9:00 hodin
ceny vstupenek: 2590 – 3990 Kč

The Beach Boys se vracejí do České republiky přesně 50 let od svého prvního vystoupení v pražské Lucerně.

Přestože The Beach Boys dělají hudbu více než půl století, i nadále pokračují ve své jízdě na vlnách, která nemá v amerických hudebních dějinách obdoby. The Beach Boys se stali synonymem pro životní styl Kalifornie a americkou ikonou pro fanoušky po celém světě. The Beach Boys vystoupí 16. června 2019 ve velkém sále pražské Lucerny.

Od doby, kdy zpěvák Mike Love napsal text k prvnímu hitu The Beach Boys, skladbě Surfin (1961), dosáhly desítky hitů kapely prvních příček hitparád a staly se věčnými hymnami americké mládeže: “Surfin’ USA,” “Surfer Girl,” “Fun, Fun, Fun,” “I Get Around,” “California Girls,” “Help Me Rhonda,” “Barbara Ann,” “Good Vibrations,” “Wouldn’t It Be Nice,” “Rock and Roll Music” a “Kokomo.”

The Beach Boys prodali přes 100 milionů alb po celém světě a získali více než 33 ocenění RIAA za zlaté a platinové prodeje svých nahrávek. Obdrželi také cenu Grammy za celoživotní úspěch a byli uvedeni do Rock & Rollové síně slávy. Během více než pěti dekád trvající kariéry odehráli více koncertů než jakákoliv jiná významná rocková kapela v hudební historii.

Jejich kompilace Sounds Of Summer: The Very Best Of The Beach Boys obsahující 30 největších hitů skupiny byla ověnčena trojnásobnou platinou a jen v Americe se jí prodalo přes 3 miliony kusů.

V čele The Beach Boys stojí Mike Love a Bruce Johnston, doplńují je Jeffrey Foskett, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher, Scott Totten a Christian Love. Společně udržují dědictví této americké ikonické kapely. Na tomto koncertě nevystoupí Brian Wilson, Al Jardine ani David Marks.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top