Detail info
Close

The Plastic People of the Universe

The Plastic People of the Universe

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Legendární skupina The Plastic People of the Universe, významný představitel československé undergroundové hudební scény, před dvěma lety částečně obměnila svoji sestavu. Stávající členové – letitý kapelník Josef Janíček, lídr a většinový textař Vratislav Brabenec a bubeník Jaroslav Kvasnička k sobě přizvali tvořivého baskytaristu Johnnyho Judla jr. a vyhledávaného kytaristu Davida Babku.  V této sestavě absolvuje klubové a festivalové koncerty. V dubnu 2017 vyšel na CD+DVD záznam koncertu Co znamená vésti koně – společný projekt The Plastic People of the Universe s Filharmonií Brno, který se setkal s výjimečným ohlasem.

V roce 2018 skupina oslavila 50 let od svého založení.

Při této příležitosti vyráží na koncerty po klubech a festivalech. V rámci téměř dvouhodinového koncertu zazní klasické „plastikovské“ skladby, ke slyšení budou nově zaranžované verze starých, dlouhá léta nehraných písní a rovněž novinkové skladby!

The Plastic People of the Universe:

Josef Janíček - klávesy, zpěv

Vratislav Brabenec – altsaxofon, klarinet, zpěv

Jaroslav Kvasnička - bicí, zpěv

Johnny Judl jr. – baskytara, zpěv

David Babka - kytara

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top