Detail info
Close

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JENNIFER LOPEZ roztančí na konci října Prahu
Největší hvězda latino popu vyslyšela prosby svých fanoušků a vyjede na své vůbec první světové turné, v rámci kterého zavítá i do pražské O2 areny. Všechny přítomné zvedne ze sedadel a roztančí v pátek 26. října.

 
Ani ne týden poté, co prestižní časopis Forbes označil Jennifer Lopez za nejvlivnější celebritu současnosti, přichází pro všechny její fanoušky další úžasná zpráva – největší hvězda latino popu dnes oznámila evropské zastávky svého turné Dance Again, v rámci kterého v pátek 26. října zavítá poprvé i do Prahy!
 
Jennifer Lopez, kterou všichni v šoubyznyse znají pod uměleckým jménem J.Lo, prožívá úžasné a prací nabyté období. Loni vydala úspěšné album Love?, druhou sezonu vystupuje jako porotce v talentové soutěži American Idol, 18. května měl americkou premiéru její nejnovější film What to Expect When You're Expecting (v ČR bude uveden pod názvem Jak porodit a nezbláznit se). Letos vydala veleúspěšný singl Dance Again, chystá další album a vyjíždí na světové turné …

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top