Detail info
Close

Sarah Brightman

Sarah Brightman

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Sarah Brightman vystoupí v Praze s novým albem!

Sarah Brightman - nejúspěšnější sopranistka na světě, jejíž jedinečný hlas dokonale stírá hranice mezi klasickou hudbou, muzikálem a popem, vystoupí 8.listopadu 2019 v pražské Tipsport areně, kam svým českým příznivcům přijede osobně představit zbrusu nové album Hymn!

„Hymn je stylově velmi pestré album a už se moc těším, až nové skladby představím publiku naživo na turné," popisuje sama zpěvačka své patnácté a první studiové album po pěti letech, které je pojmenované po písni z repertoáru britské progresivně rockové kapely Barclay James Harvest.  "Vše, co jsem kdy nazpívala, bylo silně emotivně zabarvené. Tentokrát jsem chtěla natočit desku, která bude znít povzbudivě a myslím, že se to povedlo. Že Hymn nabuzuje radost, vyvolává pocit naděje a bezpečí," dodává Brightman k desce, která si to okamžitě po vydání zamířila na první místo v Billboardu v přehledu nejprodávanějších "klasických a klasických crossoverových alb".

Deska Hymn, kterou opět produkoval Frank Peterson, přináší skladby moderních skladatelů, mezi které patří např. Eric Whitacre (“Fly To Paradise”), hvězdný japonský skladatel a hudebník  Yoshiki (“Miracle”) nebo německý DJ Paul Kalkbrenner (“Sky and Sand”). Nahrávku uzavírá také nová verze hitového duetu Sarah Brightman s Andrea Bocelli - “Time To Say Goodbye".

Turné "Hymn: Sarah Brightman In Concert" vypuklo 24.listopadu v Jižní Americe a během následujících měsíců nabídne celkem 125 vystoupení na pěti kontinentech.
U příležitosti tohoto turné Sarah uzavřela spolupráci s klenotnickou společností Swarovski, jejíž vyhlášené krystaly budou zdobit nejen zpěvaččiny jevištní kostýmy ale také prodejní reklamní předměty.

Více...

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top